x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sean Penn a pierdut jumătate din avere după divorţ

Sean Penn a pierdut jumătate din avere după divorţ

07 Ian 2011   •   16:23
Sean Penn a pierdut jumătate din avere după divorţ
Sursa foto: Robert Galbraith/REUTERS

Sean Penn a declarat într-un interviu recent că a pierdut jumătate din averea sa totală, care se ridica la peste 120 de milioane de dolari, după divorţul de Robin Wright Penn. Sean Penn, al cărui mariaj de 14 ani cu Robin Wright Penn s-a încheiat în iulie 2010, a făcut această mărturisire într-un interviu despre acţiunile umanitare pe care le întreprinde în Haiti.

Starul american a declarat că doreşte să rămână cât mai mult timp pe această insulă din Marea Caraibelor devastată de seismul din ianuarie 2010, însă a mărturisit că se confruntă cu anumite probleme financiare, informează thesun.co.uk, preluat de Mediafax. "Mă confrunt cu câteva probleme de natură practică. În acel divorţ, am pierdut jumătate din tot ceea ce aveam. Nu mă aflu într-o situaţie care mi-ar permite să nu mai fiu nevoit să lucrez vreodată", a declarat Penn. Divorţul actorilor americani Sean Penn şi Robin Wright Penn a fost finalizat, în iulie 2010, după ce cuplul ceruse justiţiei de trei ori, în anii trecuţi, să oprească procedura de separare.

În ciuda problemelor financiare şi a celor din viaţa sentimentală, Sean Penn va fi însă recompensat, în această lună, de Sindicatul producătorilor americani (Producers Guild of America / PGA) cu distincţia Stanley Kramer Award, informează variety.com. Este pentru prima oară în istorie când PGA acordă acest premiu unui actor. Sean Penn va primi acest trofeu cu ocazia celei de-a 22-a gale anuale Producers Guild Awards, ce va avea loc pe 22 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

Sean Penn a fost implicat în numeroase acţiuni umanitare, sprijinind eforturile de reconstrucţie a oraşului New Orleans, devastat de uraganul Katrina şi, recent, taberele de refugiaţi din Haiti, după devastatorul seism din ianuarie 2010.

×
Subiecte în articol: avere divort pierderi sean penn