x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Secretul Madonnei - Un aparat de gimnastică creat de un român

Secretul Madonnei - Un aparat de gimnastică creat de un român

04 Noi 2008   •   00:00

Madonna abia a împlinit 50 de ani, însă corpul ei le poate face invidioase până şi pe eroinele perfect concepute din jocurile video, mulţumită unei voinţe de fier şi exerciţiilor fizice respectate cu stricteţe, pe un aparat de gimnastică conceput de un fost balerin român, informează publicaţia The Edmond Sun.



Madonna foloseşte aparatul denumit Gyrotonic Expansion System, creat de fostul balerin român Juliu Horvath. Acest aparat a fost conceput pentru a le ajuta pe balerine să-şi exerseze piruetele, însă s-a dovedit a fi un instrument extrem de util pentru exersarea şi tonificarea musculaturii şi a articulaţiilor, fiind folosit de sportivi şi dansatori deopotrivă, precum şi de persoanele care doresc să se menţină în formă. Acest aparat este construit din lemn şi foloseşte un sistem de benzi elastice a căror acţionare întăreşte sistemul muscular.

La acest program zilnic de exerciţii la aparatul conceput de fostul balerin român, Madonna mai adaugă între 200 şi 400 de abdomene, pentru a avea un abdomen perfect, fără urmă de grăsime.

Conform purtătorului său de cuvânt, Liz Rosenborg, 'Madonna se trezeşte în fiecare dimineaţă şi îşi serveşte cafeaua şi micul dejun alături de copiii săi. Apoi, timp de câteva ore, urmează un program flexibil de exerciţii fizice'.

De asemenea, din programul de exerciţii fizice al Madonnei nu lipseşte yoga, diva pop fiind unul dintre puţinii maeştri în Ashtanga-yoga din SUA. În plus, vedeta iubeşte să facă jogging, alergând în medie câte 30 de kilometri pe săptămână.
Agerpres

×
Subiecte în articol: lumea