x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Secretul Mariei

Secretul Mariei

de Cristiana Stamatescu    |    09 Sep 2005   •   00:00
Secretul Mariei
SERIAL
Antena 1 a produs si va difuza in aceasta toamna "Secretul Mariei", o telenovela care are toate premisele pentru a capta atentia telespectatorilor romani. Realizata in colaborare cu "La Dolce Vita Production", companie apartinand cunoscutului om de televiziune Valeriu Lazarov, scenariul serialului "Secretul Mariei" este scris de argentianianul Claudio Lacelli, dupa o idee a lui Gabriel Corrado. Producator executiv al telenovelei este Patricia Veber, care a produs si colaborat la scenariul celei mai recente telenovele in care actrita principala este Andreea Del Boca. Echipa de actori este formata in majoritate din tineri selectati din zeci de aspiranti la distributie.

SURORILE. Lorena (Anemona Niculescu) este geamana cu Maria. Il cunoaste pe Octavian, un om de afaceri cu bani, prin intermediul lui Serban, asociatul lui, care este indragostit de ea. Isi propune sa-l cucereasca pe Octavian, ramane insarcinata, el o cere in casatorie, in ciuda refuzului mamei lui, Otilia, care avea pregatita o alta pretendenta pentru el. Dupa ce copilul incepe sa faca primii pasi, Lorena incepe o relatie adultera si dispare dramatic din scena...

Maria (Anemona Niculescu) este cea care a crescut in umbra surorii ei, Lorena, exemplu de frumusete, eleganta si inteligenta. Cand l-a cunoscut pe Octavian, s-a indragostit de el, dar a stiut ca nu are nici o sansa in fata surorii sale, care-si propusese, la randul ei, sa-l cucereasca. S-a resemnat cu durerea iubirii pierdute, a devenit dansatoare intr-un cabaret, unde l-a intalnit pe Remus, un transsexual care viseaza sa devina femeie si care i-a devenit cel mai bun prieten. Dupa disparitia misterioasa a Lorenei, Maria hotaraste sa afle ce s-a intamplat cu sora sa.

BARBATII. Octavian Barbulescu (Ioan Isaiu) e tanar si foarte atragator. Mama lui l-a crescut singura, dupa moartea sotului ei. Casnicia cu Lorena n-a fost extraordinara, asa cum visase el, dar a mers mai departe. El lucreaza intr-o companie de import de masini de lux, afacere datorita careia si-a castigat un foarte bun nivel socio-economic. Serban (Cristian Popa) este asociatul si prietenul lui Octavian. Se indragosteste de Lorena si incepe o aventura amoroasa cu ea.

SOACRA. Otilia (Olga Delia Mateescu) este mama lui Octavian, o persoana egoista, care incearca sa influenteze orice decizie a fiului sau. Casatoria lui Octavian cu Lorena o nemultumeste profund, drept pentru care isi jura sa ii desparta. Remus (Toma Danila) este prietenul Mariei. Inca din adolescenta isi descopera tendintele homosexuale, pe care insa le ascunde din cauza mentalitatii nepermisive a familiei sale. Fuge de acasa, se angajeaza la cabaretul lui Alecu unde devine o aparitie insolita, specializandu-se in arta travestitului. Alecu (George Mihaita) este patronul cabaretului unde Maria devine vedeta localului. Are o influenta decisiva asupra Mariei, pe care o santajeaza, descoperindu-i, din intamplare, un secret. Alecu il uraste pe Remus, dar nu poate sa-l alunge din cabaret, pentru ca Maria nu concepe asa ceva.

PRETENDENTA. Ruxandra (Dana Magdici) e avocata, dar nu-si mai exercita profesia de mult timp si este preferata Otiliei, mama lui Octavian, care o considera foarte potrivita pentru a-i fi sotie fiului sau. La randul ei, Ruxandra foloseste orice prilej pentru a-l cuceri pe Octavian. Silviu (Alexandru Chiru) este fiul Lorenei si al lui Octavian, care stie mai multe despre disparitia mamei sale decat poate spune. Oliver (Liviu de la L.A.) este fratele lui Remus si traieste pe spinarea lui. In putinele ocazii in care isi castiga singur existenta, o face ilegal: vinde droguri in cabaret sau fura casetofoane din masini. Crenguta (Alina Profir) este secretara lui Octavian si a lui Serban, care ii va crea nenumarate probleme acestuia din urma.

Ioan Isaiu - Octavian / Cristian Popa - Serban
Liviu (L.A.) - Oliver / Alina Profir - Crenguta / Toma Danila - Remus
Alexandru Chiru - Silviu / Olga Delia Mateescu - Otilia / George Mihaita - Alecu
×
Subiecte în articol: octav