x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale &Telenovele - ER romanesc

Seriale &Telenovele - ER romanesc

22 Sep 2006   •   00:00
Seriale &Telenovele - ER romanesc

"La urgenta" cu actori si doctori pe acelasi platou

"La urgenta" cu actori si doctori pe acelasi platou

Miercuri, TVR 1 va lansa "La urgenta", mult asteptatul serial produs de Andrei Zinca. Acesta se doreste a fi prima productie romaneasca despre viata si despre profesia unui grup de medici de la un spital de urgenta din Bucurestiul anilor 2000.

ACCIDENT COLECTIV. Primul episod nu face nici o exceptie de la ritmul normal al unui spital in care lucrurile se misca extrem de repede. Primul caz: un accident colectiv a 40 de suporteri dinamovisti si stelisti, ca urmare a unei batai in toata regula pe stadionul "cainilor rosii". Tuturor celor implicati in accident li s-a aplicat un machiaj cat se poate de realist. Ionel Popa, special effects make-up, cu o experienta de zece ani in acest domeniu, a "fabricat" toate fracturile, capetele sparte, picioarele amputate sau cusaturile in barba. Si daca tot este vorba despre dinamovisi, in acest serial il veti recunoaste pe Ionel Danciulescu, capitanul "cainilor".

LA MATERNITATE. Pentru a-si interpreta rolurile cat mai bine, Catalin Paraschiv si Xing Elena Ling au fost nevoiti sa ajunga la urgenta… Nu pentru ca ar fi suferit de ceva, ci pentru o vizita de lucru de trei ore la maternitate, timp in care au avut sansa sa vada de aproape o tanara nascand. Atat Catalin, cat si Xing au observat cu mare atentie toata activitatea medicilor. Au primit indicatii despre miscarile recomandate viitoarelor mamici in timpul travaliului, modul in care trebuie sa fie ajutat copilul sa iasa, dar si altfel de informatii folositoare.

Din distributie

Pentru acest serial, Andrei Zinca a ales actori de renume precum: Horatiu Malaele, Lamia Beligan, Victor Rebengiuc, Florin Piersic Jr, Daniela Nane, Claudiu Istodor, Crina Matei, Catalin Paraschiv. Productia beneficiaza si de participarea unui medic cu acte in regula. Cea care a completat echipa de actori este Cleo Vasilescu, medic primar sectia Anestezie si terapie intensiva a unui spital bucurestean. De altfel, ea este una dintre cei patru consilieri medicali permanenti ai serialului - trei medici si o asistenta.

NEWS
FETELE GILMORE, SERIE NOUA. Cel de-al VI-lea sezon al serialului va avea si de aceasta data in centrul atentiei familia, prietenia si importanta relatiei mama si fiica. Noutatea consta in aparitia primului conflict in aceasta relatie solida, iar mama si fiica se instraineaza una de cealalta. Lorelai Gilmore (Lauren Graham) isi doreste ca Rory (Alexis Bledel) sa nu faca aceleasi greseli in viata ca ea. Insa nu-i usor, pentru ca mama si fiica seamana: aceleasi pasiuni, acelasi mod de gandire, aceiasi ochi albastri si binecunoscuta dependenta de cafea. Dupa ce, la sfarsitul sezonului trecut, Rory ajunge la Politie pentru ca a furat impreuna cu Logan (Matt Czuchry) un iaht pentru o plimbare nocturna, Lorelai mai afla o veste proasta: fiica ei vrea sa renunte la facultate. (A.V.P.)

EDITH GONZÁLEZ, IN ROL NEGATIV. "O lume a fiarelor" - "Mundo de fieras" (productie Televisa) este o poveste despre salbatica realitate in mijlocul careia numai iubirea poate face miracole. La doar o luna si jumatate de la premiera din tara de origine, telenovela va putea fi urmarita in exclusivitate ACASA. Filmata in Mexic, Spania si in Italia, la Venetia, "O lume a fiarelor" se bucura sa prezinte un debut pentru lumea artistica sud-americana. Faimoasa actrita Edith González, cunoscuta din megasuccesul "Salom...", vine ACASA cu primul ei rol negativ. O alta premiera ii apartine lui Cesar Evora, care joaca un dublu rol: Gabriel si Demian, doi frati gemeni, cu firi diametral opuse. (A.V.P.)

×