x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Punct de criza

Seriale & Telenovele - Punct de criza

de Adriana V. Paduraru    |    08 Sep 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele  -  Punct de criza

Alerta dupa ce extraterestrii au "aterizat" in Atlantic

Alerta dupa ce extraterestrii au "aterizat" in Atlantic

"Punct de criza" este un serial plin de suspans, despre o echipa de experti adusi impreuna dupa ce marina americana face o descoperire cutremuratoare: o nava extraterestra a "aterizat" in Oceanul Atlantic.

Dr. Molly Anne Caffrey este analist guvernamental, fiind responsabila cu dezvoltarea unor planuri de raspuns pentru situatii de criza. Viata ei se schimba fundamental cand unul dintre aceste planuri - Threshold - este activat de consilierul pe probleme de securitate nationala J.T. Baylock. Inarmata doar cu strategiile sale ipotetice, Caffrey trebuie sa gaseasca o solutie pentru criza globala declansata de prezenta ostila a extraterestrilor.

ECHIPA. Ea alege cativa specialisti in vederea pregatirii primului contact: dr. Nigel Fenway, microbiolog NASA; Lucas Pegg, un genial, dar nevrotic fizician; Arthur Ramsey, expert in limbi straine si matematica; Cavennaugh, un agent sub acoperire foarte bine antrenat si cu un trecut misterios. Impreuna, ei descifreaza intentiile navei extraterestre si incep pregatirile pentru posibila situatie de criza - o invazie extraterestra.

AUDIENTA. Serialul s-a bucurat de un real succes in Statele Unite. Cu o medie de 8,39 de milioane de telespectatori, "Punct de criza" s-a aflat printre programele fruntase din acest punct de vedere ale postului CBS, unde a fost difuzat. Cu toate acestea, canalul american de televiziune a luat decizia de a intrerupe difuzarea serialului inainte de finalul acestuia, ultimele patru episoade nefiind transmise.

NEWS
GABI SPANIC LUPTA IMPOTRIVA SIDA. Gabriela Spanic, Valeria din "Taramul pasiunii", a fost una dintre actritele selectionate de Departamentul de Sanatate din Miami pentru a fi imaginea unei campanii impotriva SIDA. Sub numele "25 de Mituri & 25 de Realitati despre SIDA", campania a adunat mai multe vedete de televiziune pentru a informa populatia despre pericolul pe care il reprezinta aceasta boala si formele ei de manifestare, despre prevenirea infectiei cu virusul HIV. Gabrielei Spanic i s-au alaturat si alte vedete de telenovele: Natalia Streignard, Mario Cimarro si Erick Elías. (A.V.P.)

CASA DE UN MILION DE DOLARI PENTRU ANAHI. Anahi, interpreta Miei din "Rebelde", si-a achizitionat o casa in valoare de un milion de dolari. Dotat cu sase dormitoare, trei bai, o sufragerie si o bucatarie imense, imobilul este numai bun pentru a adaposti intreaga familie a cantaretei. Pentru ca in noua locuinta sa se simta cat mai confortabil, Anahi a investit alte 450.000 de dolari in reamenajari. Acestea cuprind si instalarea a 20 de sisteme de supraveghere. Sumele n-au fost o problema pentru actrita-cantareata, avand in vedere succesul enorm de care se bucura, la nivel mondial, serialul "Rebelde" si formatia RBD. (A.V.P.)
×
Subiecte în articol: criza