x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seringa cu care a fost înţepat Michael Jackson ajunge la licitaţie

Seringa cu care a fost înţepat Michael Jackson ajunge la licitaţie

16 Mar 2010   •   00:00

Cinci milioane de dolari pentru o seringă. Acesta este doar preţul pe care speră să îl obţină o casă de licitaţie din Las Vegas. Explicaţia: este vorba despre seringa cu care i-a fost administrat lui Michael Jackson medicamentul care i-a provocat moartea, relatează publicaţia britanică the Mirror, în pagina electronică.

Sinistra licitaţie urmează să aibă loc chiar la data de 25 iunie, ziua morţii artistului, spre nemulţumirea familiei Jackson. Doi dintre fraţii lui Michael - Tito şi Janet - au fost informaţi despre acest demers de avocaţii persoanei care se află în posesia seringii şi al cărei nume nu a fost dezvăluit.

"Aceasta va fi una dintre cele mai dezgustătoare licitaţii care va fi organizată vreodată. Autorităţile nu mai au nevoie de această seringă în procesul împotriva medicului Conrad Murray, însă implicaţiile morale ale acestei iniţiative sunt imense. Persoana care se află în posesia seringii s-a întâlnit cu avocaţii săi pentru a se asigura că are dreptul de a o vinde.

Planul este de a o vinde pentru suma de 5 milioane de dolari într-un mare cazinou din Las Vegas, însă i s-a spus că ar putea fi obligată să o vândă într-un alt stat, care nu are semnate acorduri legale reciproce cu Statele Unite ale Americii, precum Brazilia sau chiar Libia", a explicat o sursă pentru tabloidul The Mirror. "Validitatea acestei tranzacţii este o chestiune de interpretare, în funcţie de concluzia procuraturii, care va stabili dacă ea reprezintă sau nu o infracţiune.

Zvonurile circulă foarte repede şi familia Jackson este la curent cu planurile de organizare a acestei licitaţii. Membrii familiei Jackson sunt furioşi şi susţin că, încă o dată, cineva încearcă să profite de pe urma lor. Ei trec printr-o perioadă foarte grea", a adăugat aceeaşi sursă. Autopsia a relevat faptul că Michael Jackson a murit din cauza unei "concentraţii letale" de propofol, un anestezic deosebit de puternic.

Medicul Conrad Murray, care îl trata pe Michael Jackson de insomnie, în cele şase săptămâni de dinaintea decesului cântăreţului, i-a administrat acestuia un cocteil de anestezice ­ valium, lorazepam şi midazolam ­ înainte de a-i injecta doza fatală de propofol. Luna trecută, medicul Conrad Murray a pledat nevinovat la acuzaţia de omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă de patru ani de închisoare. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: magazin