x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sharon deschide-te!

Sharon deschide-te!

de Adriana V. Paduraru    |    31 Mar 2006   •   00:00
Sharon deschide-te!

Sharon Stone revine © Cele mai tari farse de 1 aprilie © Bogatii Europei © Aventuri Ice Age © Misterele Terrei © Viziunea lui Cheloo © Sex - sex: dar cat? © Ducu Bertzi, la TNB

COVER STORY
Au trecut 14 ani de cand Sharon Stone a desfacut prima data picioarele

Scriitoarea Catherine Tramell are din nou probleme cu legea si Scotland Yard il insarcineaza pe medicul psihiatru Andrew Glass (David Morrissey) sa-i faca o evaluare. Dar, la fel ca detectivul Nick Curran, Glass este vrajit de Tramell si ademenit intr-un periculos joc al seductiei. Acesta este pe scurt subiectul continuarii peliculei "Basic Instinct" (Instinct primar). Rolul interpretat de Michael Douglas a fost "desfiintat", personajul Nick Curran fiind "ucis".

MAI SEXY. Sharon Stone revine in forta, continuand rolul care a consacrat-o. Chiar daca se apropie de 50 de ani, actrita n-a avut nici o retinere atunci cand producatorii celebrului thriller i-au cerut sa filmeze scene fierbinti. De altfel, frumoasa blonda marturiseste ca s-a saturat ca femeile mai in varsta sa fie distribuite doar in roluri fara conotatii sexuale. "Pana in momentul in care acest film va ajunge pe marile ecrane, eu voi avea 48 de ani si am dorit sa filmez scenele sexy intr-un mod cat mai indraznet si mai explicit. Personajul meu va adopta o imagine mai masculina, ca aceea a unui barbat gol intr-o sauna, iar in acel moment imi doresc ca spectatorii sa-si imagineze ca au in fata ochilor o femeie nuda, trecuta bine de 40 de ani. Oamenii nu sunt obisnuiti cu acest gen de imagini. Ei nu pot vedea in filme decat relatii de genul: Sean Connery alaturi de o tanara care i-ar putea fi nepoata sau in cel mai bun caz pe Mel Gibson alaturi de cineva care i-ar putea fi fiica", a comentat vedeta.

ISTORIE. Au trecut 14 ani de cand Sharon Stone a desfacut picioarele, iar scena respectiva a fost catalogata drept cea mai fierbinte din istoria cinematografiei. Actrita nici macar n-a stiut ca respectiva secventa va aparea in "formula finala" a peliculei. "Am stiut ca va fi o scena in care va trebui sa ma asez picior peste picior intr-un mod cat mai provocator cu putinta. De asemenea, stiam ca regizorul va insinua cumva privitorului ca nu port lenjerie intima, dar nu am crezut nici un moment ca-mi voi admira partile cele mai intime pe marele ecran. Mai tarziu, cand am vazut filmul la premiera, am fost de-a dreptul socata. Va dati seama, ma aflam intr-un cinematograf plin de lume si m-am simtit intr-atat de rusinata incat m-am ridicat de la locul meu, i-am dat o palma lui Paul Verhoeven (regizorul - n.r.) si am plecat", a povestit vedeta.

FRUMUSETE. Multe voci spun ca Sharon nu s-a schimbat. Este la fel de frumoasa ca in urma cu 14 ani. Secretul este echipa care a ajutat-o sa fie mereu stralucitoare. "Mi-ar placea sa spun ca ma dau jos din pat aratand asa cum arat acum. Sunt foarte norocoasa ca am o echipa buna. Sunt norocoasa ca oamenii cu care lucrez sunt foarte draguti", a spus vedeta, care nu s-a sfiit, precum alte staruri hollywoodiene, sa recunoasca faptul ca are o armata de specialisti intr-ale infrumusetarii.

HOT
Nu ratati in ziarul nostru de maine un interviu in exclusivitate cu Sharon Stone
×
Subiecte în articol: sharon