x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sharon si-a parasit trupul!

Sharon si-a parasit trupul!

10 Mar 2006   •   00:00
Sharon si-a parasit trupul!
MISTERE
Protagonista filmului "Instinct primar" a vizitat "lumea de dincolo"

Sharon Stone a descris o experienta traita in timpul unui atac cerebral, marturisind ca a fost la un pas de moarte, dupa ruptura unei artere aflate la baza craniului. Ea a descris ulterior senzatiile incercate in timpul "calatoriei" in "lumea de dincolo". Stone a asemanat momentul producerii accidentului cu senzatia pe care ar fi simtit-o in cazul in care cineva ar fi impuscat-o in cap. Socul a fost atat de puternic, incat Sharon a simtit ca "i s-au inmuiat picioarele", cazand pe canapea. Stone l-a sunat pe sotul sau, care era iesit in oras, pentru a-i spune ca a suferit un atac cerebral.

"DARUL" MORTII. De cand a suferit atacul cerebral, actrita nu se mai teme de moarte. Ea nu sfatuieste pe nimeni sa-si puna capat vietii prin "mijloace proprii", dar considera ca moartea este un eveniment extraordinar. Sharon isi aminteste de uriasul vartej de lumina stralucitoare ce a inconjurat-o in timp ce legatura sa cu lumea reala se redusese la minimum. Ea a putut chiar sa-i vada pe unii dintre prietenii sai care trecusera in "lumea umbrelor". Totul se petrecea cu o viteza incredibila. Dupa doar cateva clipe, Sharon a realizat ca s-a intors in propriul trup aflat pe canapea.

ACTRITA GENIALA
Figurand pe locul 24 in "Topul celor mai sexy 100 de Vvedete ale tuturor timpurilor" alcatuit de revista Playboy si pe pozitia 77 in topul "celor mai cunoscute 100 de vedete ale tuturor timpurilor" intocmit de Revista Empire, precum si printre cele mai importante 100 de personalitati alese de revista People, Sharon Stone poseda un coeficient de inteligenta de 154!

×
Subiecte în articol: sharon