x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Show de artificii

Show de artificii

04 Iul 2008   •   00:00

În perioada 3-5 iulie, cei pasionaţi de pirotehnie vor avea parte de multe surprize la prima ediţie a Bucharest Golden Nights, festival internaţional de pirotehnie, care se va desfăşura în Parcul Tineretului din Bucureşti. Prima ediţie a festivalului are onoarea de a-şi deschide porţile cu un program artistic deosebit: maestrul Gheorghe Zamfir, prezentarea colecţiei haute-couture "Artificii" a designerului Cătălin Botezatu, Horia Brenciu Orchestra şi Loredana.



În perioada 3-5 iulie, cei pasionaţi de pirotehnie vor avea parte de multe surprize la prima ediţie a Bucharest Golden Nights, festival internaţional de pirotehnie, care se va desfăşura în Parcul Tineretului din Bucureşti. Prima ediţie a festivalului are onoarea de a-şi deschide porţile cu un program artistic deosebit: maestrul Gheorghe Zamfir, prezentarea colecţiei haute-couture "Artificii" a designerului Cătălin Botezatu, Horia Brenciu Orchestra şi Loredana. Toţi cei care nu se află la mare sau la munte şi rămîn în Capitală în acest week-end se vor putea delecta în aer liber cu parade de modă, concerte şi efecte pirotehnice deosebite. În cadrul evenimentului va fi şi un concurs în care se vor întrece şase companii de pirotehnie de renume internaţional, din ţări diferite: Italia, Franţa, Germania, Portugalia, Rusia şi Croaţia. Aceste companii vor oferi publicului românesc, în premieră, spectacole piromuzicale realizate special în concordanţă cu tema festivalului – Tradiţii. (Raluca Grinţescu)

Atelier. În perioada 1 iulie-1 august, copiii între 7 şi 18 ani sînt aşteptaţi la Atelierul de creativitate al Muzeului Ţăranului Român, unde timpul înseamnă altceva decît computer şi televizor. Cursurile propuse dau frîu liber imaginaţiei şi creativităţii: fotografie, ceramică, atelier de hîrtie manuală, audiţii muzicale, lecţii de etnologie, poveşti, desen, brodat, croit, ţesut, ateliere de construit instrumente muzicale şi alte activităţi care de care mai atrăgătoare pentru tinerii care vor să aibă parte de o vacanţă de vară cu adevărat specială. Înscrierile se fac la telefon 317.96.59 sau la muzeu. Costul unui bilet este de 10 RON. (Oana-Maria Bâltoc)

Urban. One 7 Festival revine în Bucureşti cu cea de-a doua ediţie, între 4 şi 11 iulie. Cultura clubbing îţi va cuceri timpul liber în mijlocul verii urbane prin experiment şi distracţie la Arenele Romane din Bucureşti. Dincolo de petreceri descoperi arta. Ricardo Villalobos vs Richie Hawtin vor deschide prima seară a festivalului, iar proiecţiile video se vor naşte din butoanele lui Cote. În celelalte zile vor urca pe scenă Tania Vulcano, Clive Henry, Matthias Tanzmann, RPR Sounds, Eric Prydz, Junkie XL, Sander Van Doorn, Raoul Russu şi mulţi alţii. Cultura urbană va fi combinată cu muzică electronică contemporană.  (Raluca Grinţescu)

×
Subiecte în articol: anti tv