x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ŞI-AU GĂSIT NOROCUL îN ITALIA / Doi români au tras un loz de 1 milion de euro

ŞI-AU GĂSIT NOROCUL îN ITALIA / Doi români au tras un loz de 1 milion de euro

de Carmen Plesa    |    15 Noi 2008   •   00:00

Doi români care muncesc în Italia au tras un loz de 1 milion de euro, în barul în care se opriseră să mănânce, informează Il Monferrato.



 "Am câştigat o mie de euro”, s-au bucurat ieri, la Monferrato (Piemonte), doi tineri români care lucrează în Italia. Dar când au arătat lozul de "Răzuieşti şi câştigii” patronului barului din care îl cumpăraseră, acestuia nu i-a venit să-şi  creadă ochilor. În euforia câştigului, cei doi clienţiu "uitaseră”  trei zerouri.

«Au venit în pauza de prânz, au consumat două senvişuri, două sucuri şi două cafele. Cei doi, pe care-i vedeam pentru prima oară pe aici, veniseră cu o furgonetă în care transportau anvelope. Înainte să plece, au cerut lozuri în valoare de 150 de euro. O parte dintre ele aveau mici câştiguri, astfel că pe final aveau un minus de 50 de euro. Până au ajuns la numărul 32, care avea o serie ce-l dădea drept câştigător al sumei de 1 milion de euro...”, a povestit Marco Boido, patronul barului unde s-au oprit românii şi au cumpărat lozuri.

Familia Boido i-a întrebat pe români ce plănuiesc să facă cu banii. Răspunsul a venit repede şi clar: "ÎI împărţim şi ne întoarcem cât mai repede în România unde o să trăim confortabil de acum”, au răspuns norocoşii.

×
Subiecte în articol: lumea