x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun SINAIA - Moravuri grele... Forever

SINAIA - Moravuri grele... Forever

de Ramona Draghici    |    02 Oct 2008   •   00:00
 SINAIA - Moravuri grele... Forever

"Frumoasă ţară, păcat că-i populată", s-a spus despre România. Aşa şi cu "Sinaia Forever". Frumos festival! Dar păcat că a venit lumea! Piţi, jmekeri şi poponeţi ca­re şi-au proptit "tancurile" pe stră­du­ţe­le înguste, ba chiar şi un Ferrari roşu, de­ve­nit ţinta "fotografilor" de ocazie de pe Hi 5."Frumoasă ţară, păcat că-i populată", s-a spus despre România. Aşa şi cu "Sinaia Forever". Frumos festival! Dar păcat că a venit lumea! Piţi, jmekeri şi poponeţi ca­re şi-au proptit "tancurile" pe stră­du­ţe­le înguste, ba chiar şi un Ferrari roşu, de­ve­nit ţinta "fotografilor" de ocazie de pe Hi 5.

Ce-au vrut românii, asta li s-a dat în weekend. Şi s-au strâns în Parcul Ghica toţi turiştii, toţi, să asculte, dragi prieteni, melodii... cu moţ. Pe Mărgineanu şi piesele sale ce se cîntă mai degrabă în pri­­vat(ă) cu "Să-ţi iau nevasta-n pulpă" şi "Fu*u-vă-n gît de milogi", zis pe de-a drep­­­tul. O fi fost o aluzie la intrarea libe­ră?!

Anna Lesko a dat din fund, Alina So­res­­­cu nu se mai dădea dusă de pe scenă, de­şi nu era în program. Şi i-a întrebat pe ro­­ckeri dacă sunt pregătiţi. Evident că e­rau. Aşteptau Cargo. În nici un caz nu vo­i­au să asculte melodiile ei! Noroc de fol­kiş­ti, că au salvat aparenţele.

×
Subiecte în articol: moravuri