x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

06 Oct 2006   •   00:00
Star news

Actrita Scarlett Johansson, in varsta de 21 de ani, a fost declarata "cea mai sexy femeie in viata" de catre cititorii revistei Esquire. Starul din "Rataciti printre cuvinte" ("Lost in Translation") apare pe coperta numarului pe noiembrie al revistei pentru barbati imbracata cu o mini-rochie alba, creata de Calvin Klein. Johansson nu este deloc impresionata de noul ei titlu. Ea sugereaza ca prefera sa fie admirata pentru alte atribute decat sex appeal-ul. "Cum ramane cu mintea mea? Cu inima mea? Cu rinichii si vezica mea biliara?", spune ea intr-un interviu din revista. Tanara actrita a lucrat deja cu mari regizori, precum Woody Allen pentru "Match Point" si Brian de Palma pentru "The Black Dahlia". (Adriana V. Paduraru)

PE SCURT
SINGURICA, SINGURICA. Actrita Eva Longoria s-a despartit de iubitul sau, baschetbalistul Tony Parker, dupa o relatie de 18 luni. Momentul nu pare prea fericit ales, intrucat cei doi tocmai terminasera de renovat casa visurilor pe care si-o cumparasera la inceputul anului, in care urma sa locuiasca impreuna. (A.V.P.)

DRAGOSTE. Pe la Hollywood umbla zvonul potrivit caruia o noua pereche este pe cale sa se formeze. Este vorba despre Orlando Bloom care o curteaza pe fosta iubita a lui Tom Cruise, Penelope Cruz. Cei doi au fost zariti de cateva ori tinandu-se de mana. Insa purtatorul ei neaga vehement: "Penelope si Orlando nu sunt impreuna!" (A.V.P.)

IMOBILIARE. Billy Joel este pe cale sa dea o mare lovitura pe piata imobiliara din New York dupa ce si-a scos la vanzare locuinta sau cu cinci dormitoare din Long Island, New York. Faimosul rocker cere pe proprietate nu mai putin de 37,5 milioane de dolari. In 2002, Billy Joel a cumparat casa cu nu mai putin de 22,5 milioane de dolari. (A.V.P)

×