x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

29 Iul 2005   •   00:00

Cool nu-i destul

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Sincer sa fiu, credeam c-am scapat de Maruta de tot. Adica nu de tot, macar pana-n toamna, cand, nu-i asa, se numara bobocii. Nu pot sa uit cand si-a luat el la revedere de la noi, telespectatorii lui fideli, si cum am plans in pumni cu jale dupa ceea ce el numise "ultima lui emisiune". Credeam ca "asta e sfarsitul, singurul meu prieten, sfarsitul", cum ar spune Jim Morrison, dar aveam sa constat cu o oarecare consternare dublata, totusi, de o fireasca bucurie, ca Maruta emite de la mare.

Ura. Bine te-am gasit, fiule, te pup pe nas si sa stii ca ma bucur sincer ca esti in direct dimineata de dimineata, ca sa ne-ncanti noua, fanilor tai, privirile, auzul precum si alte simturi, chiar si-asa, de la distanta. Cand te-am gasit in televizor m-am gandit ca mi-a proptit Dumnezeu mana-n capatana si n-are de gand sa si-o mai ia de-acolo.

Joi, saptamana trecuta, s-au pupat intre ele doua fapte colosale. Faptul ca tocmai elaboram o complicata teorie in privinta barbatului cool s-a pupat cu faptul ca te-am nimerit in televizor cand te zbenguiai, ca un copil, cu renumitul cantaret de muzica usoara traditionala romaneasca, Aurel Moldoveanu. Pentru telespectatorii mai putin culti ca noi, ne simtim nevoiti sa precizam ca Aurel Moldoveanu e un nene care canta si care, de obicei, are proptiti pe fata niste ochelari cool de tot, care-l fac s-arate ca Robocop.

De fapt, cum e si firesc, dupa ochelarii lui cool il recunosc. Ca doar nu l-oi recunoaste dupa cum canta sau dupa deosebitele lui piese! Tot pentru telespectatorii mai putin culti ca noi, sa mai precizam ca Aurel Moldoveanu canta genul ala de muzica dupa care dai din cap in stanga si-n dreapta, ca oligofrenii, si te acompaniezi batand din palme intr-un fel duios.

Dar apropo de teoria barbatilor cool, daca esti cat de cat mascul, stai pe plaja, te uiti la Aurel Moldoveanu, dai din cap cand la stanga, cand la dreapta si mai si bati din palme, trebuie sa te informez ca nu te califici la categoria barbatilor cool. Sunt convins ca esti genul ala care da bipuri la fete si-asteapta sa fie sunat. De asemenea, pot sa pun pariu ca esti genul care asculta latino, si-si cumpara maiouri din plasa neagra pe care si le asorteaza la ghiuluri din aur masiv pe degetul mic la care ti-ai lasat unghia mare.

Nu esti cool daca-ti doresti un album cu Aurel Moldoveanu. Sau daca-ti pui o piesa cu Aurel Moldoveanu cand esti trist. Sau daca ai in casa vreun CD, sau vreun mp3 cu Aurel Moldoveanu. Sau daca suni la Maruta in emisiune. Sau daca vrei sa te duci la mare special ca sa-l vezi pe Maruta de-aproape. Sau daca dai mereu pe TVR2 ca sa te uiti la emisiune. Sau daca dai un sarci pe gugal ca sa afli mai multe despre Aurel Moldoveanu. Sau daca le spui la toate gasculitele ca-s frumoase de dai pe spate. Sau daca esti incantat cand Aurel Moldoveanu spune ca el isi iubeste publicul de pretutindeni, indiferent de zona geografica din care provine (ce duios, nu crezi?).

Giulia si Sabrina, in pregatiri


Giulia si Sabrina, cele doua pustoaice vesele care prezinta "COOLmea DISTRACTIEI" la TVR 2, au de munca toata vara. Au pus pe roate petreceri surpriza pentru unii dintre cei mai cool interpreti, vor ajunge la mare sa prezinte "Club Callatis", alaturi de Catalin Maruta, si se pregatesc pentru "Cerbul de aur". In rest, mai au si alte treburi. Sabrina a incercat din rasputeri sa-si convinga parintii sa-i cumpere un bishon maltez. Deocamdata fara succes. De curand s-a apucat de cursuri de carting si recunoaste ca este o vitezomana… precauta. Si mai face ceva: a inceput pregatirea pentru bacalaureat si Institutul de Arte Plastice. De partea cealalta, Giulia este ceva mai relaxata. Ea se mandreste ca a terminat primul an de facultate fara restante. Ca recompensa, va merge impreuna cu prietenul ei la munte. (C.O.)

Mbela cauta casa de discuri pentru trupa Gloria


Pata de culoare a emisunii "6 ! Vine presa", difuzata de B1 TV, este in Romania de sapte ani. Originara din Republica Democratica Congo, Mbela Nzuzi a devenit cunoscuta publicului romanesc prin formatia sa, Gloria. In 2001 ei au scos, pe spinarea lor, primul album al trupei: "Africa". Anul acesta, spun cei de la Gloria, a venit vremea unui nou album. "Am inceput deja sa lucram la un nou material discografic, insa, de data aceasta, vrem sa ne gasim o casa de discuri care sa ne promoveze", marturiseste Mbela. Pentru viitorul album, ea deja stie ce sa inregistreze: piese cu influente afro, dar si din repertoriul romanesc, precum si din cel international. Pe langa muzica si televiziune, Mbela mai este si presedinta Organizatiei Femeilor Refugiate in Romania. "Faptul ca mi-am gasit o pozitie bine definita in societatea care m-a gazduit ma motiveaza sa lupt mai departe nu numai pentru integrarea mea, ci si a celor care vin in Romania." (C.O.)

Gabi Jugaru, tractorist


Daca tot realizeaza "Cash Taxi" la Prima TV, e logic ca Gabi Jugaru are permis de conducere. Numai ca el s-a initiat intr-ale sofatului nu pe un autoturism obisnuit… "Prima data am condus un tractor, Universal DT 650!", isi aminteste Gabi. Acesta i-a fost incredintat de un tractorist. "Eu ii dusesem tuica luata din proviziile casei si el, «obosit» de la... soare (cum sa nu te oboseasca soarele cand inghiti juma’ de tuica?), mi-a explicat care-i treaba cu acceleratia, cu ambreiajul si cu frana!" Cu volanul nu erau probleme, fiindca tractorul tinea singur drumul drept, dupa brazda facuta de plug... Performanta aceasta a realizat-o la numai 10 ani! (Cristina Ologeanu)

Gianina Corondan, taxatoare


Orice copil viseaza la o profesie pentru "cand va fi mare". Gianina Corondan, vedeta TVR, voia sa se faca… "taxatoare pe autobuz". De ce? Pentru ca statea intotdeauna jos, era prietena cu soferul, putea sa coboare unde voia daca-l ruga. Suficiente motive, nu? Dar, ajunsa la un anumit grad de maturitate, Gianina a decis ca Facultatea de Stiinte Economice se potriveste mai bine cu intentiile ei de viitor. Apoi a urmat si studii aprofundate in finante (tot la ASE), dar si studii aprofundate de regie si productie de film/tv la UNATC. Si, pentru ca este o persoana atipica, Gianina isi doreste foarte mult un altfel de animal de casa: un arici. (C.O.)

Letitia pleaca in Maroc


Vara este sezonul concediilor. De la aceasta regula Letitia Zaharia nu vrea sa faca exceptie. Stirista Antenei 1 va intra in vacanta la inceputul lui august si are planuri marete pentru cele doua saptamani petrecute departe de locul de munca. Pentru ca i-a placut teribil de mult Marocul, pe care l-a vizitat anul trecut, Leti spune ca si aceasta vacanta o va petrece in acelasi loc. Bineinteles, insotita de prietenul ei. "Ceea ce m-a uimit foarte tare a fost faptul ca in Maroc nu am dat de nici o groapa. Drumurile lor sunt foarte bune si nu risti, ca aici, sa vezi gropi la tot pasul", spune Letitia. (Cristina Ologeanu)

Colin Farrell a fost desemnat cel mai ravnit burlac


Actorul Colin Farrell a fost desemnat cel mai ravnit burlac de catre revista americana In Touch, relateaza site-ul contactmusic.com. Actorul de origine irlandeza filmeaza in prezent pentru versiunea pentru marele ecran a "Miami Vice". Colegul sau din acest film, Jamie Foxx, este pe pozitia a cincea.

Pe locul al doilea se afla vedeta din "Desperate Housewives", Jesse Metcalfe, urmat de Orlando Bloom si George Clooney. Usher ocupa doar locul opt din acest top zece. Cu toate acestea, actorul irlandez nu pare a avea prea multe motive de bucurie. El crede ca fosta sa iubita, modelul Nicole Narain, ar fi incercat sa vanda presei, prin intermediul unei terte persoane, o caseta video continand o partida de amor torida intre ea si actor. In actul acuzarii depus la o judecatorie din Los Angeles, Farrell o acuza pe fosta vedeta Playboy ca a incercat sa vanda caseta si ca ar fi colaborat cu detinatorul mai multor site-uri de Internet cu continut pornografic pentru a obtine maximum de profit de pe urma relatiei sale cu actorul.

Madonna renunta la stilul de viata american


Regina pop Madonna a anuntat ca a renuntat definitiv la viata in Statele Unite ale Americii in favoarea unui mod de viata mai simplu, britanic, pe proprietatea pe care o detine alaturi de sotul sau, Guy Ritchie, in Marea Britanie, la Ashcombe. Cantareata in varsta de 46 de ani sustine ca adora viata simpla din Anglia rurala alaturi de sotul sau si de cei doi copii, Lourdes, 8 ani, si Rocco, 4 ani.

"Ultimul lucru la care m-as fi gandit ar fi fost ca am sa ma casatoresc cu un regizor caruia ii place viata la tara, in mijlocul naturii si sa mearga prin pub-uri. Dar pot spune ca si ultimul lucru la care s-ar fi gandit el a fost ca o sa se casatoreasca cu o cantareata cu aere de diva sexy care nu stie ce inseamna cuvantul «nu»", a declarat celebra cantareata.

Regizorul Roman Polanski este "lipsit de onoare"


Regizorul Roman Polanski a fost catalogat drept "lipsit de onoare" de catre avocatul care reprezinta publicatia Vanity Fair, Tom Shields, pentru ca a refuzat sa apara la procesul pe care l-a intentat acestei reviste la Inalta Curte de Justitie din Londra, informeaza IMDB.com, consultata de Rompres.

Regizorul filmului "The Rosemary’s Baby" l-a dat in judecata pe ziaristul Conde Nast pentru un articol publicat in Vanity Fair, in care este acuzat ca ar fi sedus o femeie chiar pe drumul spre inmormantarea sotiei sale, Sharon Tate, care a fost ucisa de niste adepti ai criminalului in serie american Charles Manson, in 1969. Intre timp, revista a recunoscut ca acest incident nu s-a petrecut exact in ziua inmormantarii, dar continua sa sutina ca s-a petrecut la doua saptamani dupa funeralii.

Jessica Simpson este ingrijorata de viitorul ei ca actrita


Cantareata Jessica Simpson a declarat ca se teme ca nu cumva cariera sa muzicala sa-i afecteze debutul cinematografic, pentru ca lumea o cunoaste pentru muzica sa, si nu pentru talentul sau actoricesc. Solista, considerata o "senzatie" in lumea muzicii pop, interpreteaza rolul eroinei sexy Daisy Duke in filmul "The Dukes of Hazzard" si declara ca isi doreste foarte mult sa nu fie criticata prea dur pentru performantele ei actoricesti. "Nu-mi doresc ca oamenii care tocmai parasesc cinematograful sa se gandeasca ca Jessica Simpson incearca si ea sa joace in filme pentru a ajunge un star de cinema", a declarat ea.

Pamela Anderson nu vrea din nou cu Tommy Lee


Pamela Anderson si bateristul formatiei Motley Crue nu s-au inteles sa se recasatoreasca - la doar o zi dupa ce rockerul a confirmat zvonurile cu privire la o a treia tentativa maritala, blonda din "Baywatch" a infirmat planurile de nunta. Dupa ce cei doi au fost vazuti recent impreuna in vacanta in Hawaii, revistele de scandal s-au grabit sa anunte ca cei doi isi doresc sa se casatoreasca pentru a treia oara.

Tommy Lee a confirmat marti aceste zvonuri, sustinand ca in curand vor aparea din nou in fata altarului. Dar replica divei blonde nu a intarziat sa apara: "Nu este absolut nimic adevarat in stirile publicate de tabloide care sustin ca m-am logodit din nou cu Tommy si ca ne pregatim de nunta. Am doi copii minunati din casnicia cu Tommy, dar in ceea ce ne priveste, vom continua sa ramanem doar buni prieteni", a declarat miercuri vedeta Playboy.

Scrisoare de dragoste semnata Jennifer Aniston, la vanzare


Un barbat care in urma cu 21 de ani a avut o relatie de dragoste cu celebra Jennifer Aniston a pus in vanzare, pe eBay, o scrisoare de dragoste primita din partea actritei. Potrivit sursei citate, la acea vreme vedeta avea doar 15 ani si era eleva la o scoala de arte din New York.

Barbatul - care a dorit sa fie numit doar Michael - a ramas iubitul actritei pana in anul 1991, cand cariera acesteia a inceput sa devina una de succes.

Angelina Jolie si-a salvat fetita de la moarte


Un specialist in pediatrie a avut numai cuvinte de lauda pentru actrita americana Angelina Jolie, care a salvat viata fetitei pe care a adoptat-o de curand dintr-un orfelinat din Etiopia, relateaza Contactmusic. La sosirea in SUA, fetita, in varsta de doar sase luni, a fost diagnosticata cu infectie cu salmonela, suferind de asemenea si deshidratare si subnutritie - stari care in mod sigur i-ar fi provocat moartea. Potrivit sursei citate, fetita, pe nume Zahara Marley, a fost vindecata complet in urma unui tratament urmat la Presbyterian Hospital din New York, iar dr. Jane Aronson, specialist in ingrijirea copiilor adoptati din alte tari, este convinsa ca Jolie a salvat viata micutei.
×
Subiecte în articol: viata aurel cool moldoveanu aurel moldoveanu