x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ştefan Bănică: "Pentru prima oară în televiziune, am avut o reacție total incontrolabilă!"

Ştefan Bănică: "Pentru prima oară în televiziune, am avut o reacție total incontrolabilă!"

19 Sep 2014   •   11:40
Ştefan Bănică: "Pentru prima oară în televiziune, am avut o reacție total incontrolabilă!"

Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor – Mai mult decât voce, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Cei mai spectaculoşi juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică pornesc în această seară spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Printre momentele-surpriză pe care telespectatorii vor avea ocazia să le descopere în marea premieră a super show-ului se numără şi un episod cu totul şi cu totul neobişnuit. Este vorba despre reacţia lui Ştefan Bănică:

"Într-un astfel de show nu poţi să te controlezi şi asta e frumuseţea. E pentru prima oară în televiziune când mi s-a întâmplat asta – am avut o reacţie total incontrolabilă. Un concurent m-a determinat să am o astfel manifestare: a avut o voce, un timbru şi o prezenţă încât... am aruncat cu un scaun", a mărturisit rock-starul Bănică.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, în marea premieră X Factor, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Stefan Banica Jr delia matache