x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stiri

Stiri

08 Noi 2008   •   00:00

8 noiembrie 2008



LANSARE
Leo Burnett a lansat TruMedia Re­se­a­­rch, cea mai nouă componentă a grupului de comunicare, o companie specializată în măsurarea audienţei şi  în consultanţa in-store. Totodată, compania va fi primul jucător în măsurarea audienţei în mediul indoor. "Comunicarea in-store este esenţială pentru advertiseri, studiile arătând că până la 70% din deciziile de cumpărare se iau în magazin. Cu toate acestea, doar aproximativ 1% din buge­te­le de comunicare ale unei companii se direcţionează către canalele media in­door, principalul inconvenient al mediului fiind faptul că nu este măsurat", a de­­clarat Tudor Fulea, Managing Partner TruMedia Research.

EVENIMENT
La 6 şi 7 noiembrie, la JW Marriott Bucharest a avut loc prima ediţie a evenimentului PR Innovation & Strategy. Acesta a fost organizat de Evensys în parteneriat cu Ogilvy PR, Pleon Graffiti şi V+O Communication şi a fost sponsorizat de Arctic. Cei care au luat cuvântul sunt specialişti internaţionali şi locali de top din marketing, precum: Michael Frankeburg – Head of Ogilvy 2020, Peter Lochbihler – director al  European Practice Group, Public Affairs Departament, Pleon Europa, Alina Stanciu – Communication Director la Ogilvy PR, Ioana Manoiu – Managing Partner al GMP PR. Au fost abordate aspecte inovative ale domeniului Relaţii Publice.

OPŢIUNE

Midocar, distribuitor al mărcilor Volks­wagen şi Audio, a optat în continuare pentru agenţia Godmother, pentru cam­­pania de lansare a noului showro­om din Vitan. Colaborarea dintre Midocar şi agenţie datează de şase ani, pe vremea când Godmother se numea Speed Promotion. Campania, "De­tective story", se va încheia la sfâr­şi­tul lunii noiembrie  şi include compo­nen­­tă online, spoturi radio, direct mailing printuri în presa auto. Conceptul "Detective story" a fost folosit în toate elementele campaniei. Printre cei mai importanţi clienţi ai Godmother se nu­mă­­ră nume precum: Forever Living Pro­ducts, Midocar, Agip, Energy Holding şi A&D Pharma. (E.D.)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului