x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ştiri

Ştiri

15 Noi 2008   •   00:00

MARKETINGUL ÎN 2009:La 26 şi 27 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel va avea loc evenimentul “Inspire 2009”, organizat de Evensys în parteneriat cu Pepsi şi Lipton şi sponsorizat de Beko.

Vorbitorii prezenţi la conferinţe şi la seminarii vor încerca să anticipeze ce va aduce nou anul 2009 în materie de marketing şi de publicitate. La sfârşitul primei zile, în cadrul “Marketing Arena” va fi aleasă o singură idee câştigătoare, care va fi desemnată, în urma dezbaterii, ideea anului 2009 în marketing.

PUI PREMIUM
EllaBella este un nou produs din portofoliul Transavia. Brandient este agenţia care a creat atât numele brandului, cât şi identitatea ambalajului. EllaBella este al treilea brand creat de Brandient pentru Transavia, sub brandul umbrelă “De la Transavia”. Designul are la bază ilustraţiile lui Marguerite Sauvage, un artist european contemporan. Conceptul ambalajului e semnat de Cristian Petre, Partener Brandient. “EllaBella îşi propune să fie starul portofoliului Transavia”, a declarat Cristian Petre, Partener Brandient.

LOGO NOU
Agenţia McCann Erickson a realizat pro bono noul logo al Federaţiei Române de Baschet. “Am dorit un logo clar, asociat cu baschetul; un logo profesionist, de încredere, inspiraţional, dinamic şi durabil. Un logo care să devină baza unui sistem vizual complex şi unit”, a declarat Zoltan Fulop, şeful departamentului de design de la McCann. Noul site al Federaţiei, www.frbaschet.ro, a fost refăcut de către MRM Partners, agenţia de comunicare online din cadrul McCannErickson.(Grupaj realizat de Eliza Dumitrescu)

AD’OR REVINE 

După o întrerupere de un an, singurul festival autohton care premiază creativitatea în publicitate, Ad’Or, va fi reluat cu o structură nouă şi cu un nou regulament. Planificat pentru a se desfăşura în septembrie 2009, festivalul va avea o perioadă de înscrieri de  două luni, în perioada 1 iunie-31 iulie. La Ad’Or 2009 vor putea fi înscrise lucrări expuse în perioada 1 mai 2007-1 mai 2009, dar care nu au concurat în anii trecuţi în cadrul festivalului. Vor fi seminarii şi workshopuri de creativitate, dar şi gala de premiere.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului