x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Feb 2010   •   00:00

18 februarie 2010



MAREA BRITANIE - Zgârciţi cu spălatul
O jumătate de milion de britanici nu-şi spală aşternuturile de pat decât de trei ori pe an. Un sondaj realizat în această ţară pe 1.029 de subiecţi îi plasează pe londonezi pe locurile fruntaşe în ceea ce priveşte bacteriile şi microbii din dormitor, apărute din cauza cearşafurilor nespălate, scrie pagina online a ziarului Daily Telegraph. Pe locul al doilea se află britanicii din nord-estul ţării, urmaţi de cei din sud-vest. (Anca Aldea)

JOACĂ DE COPII - Verde la zgomot
La Berlin a intrat în vigoare o lege care le permite copiilor să facă oricât zgomot doresc atunci când ies de mână cu mămica sau cu tăticul în parcuri, în locurile de joacă sau în curţile grădiniţelor. Autorităţile poate că se aşteaptă la un număr crescut de plângeri din partea unor nemulţumiţi, dar cel puţin sunt mulţumite că au acordat Cezarului ce e al Cezarului: dreptul piticilor de a face gălăgie cât îşi doresc. E natural şi educativ. Copiii şi gurile lor neastâmpărate intră astfel în "colecţia" celor mai stridente sunete acceptate pe străzile berlineze, lângă cele ale clopotelor de biserică, ale sirenelor de pompieri şi de poliţie şi ale claxoanelor. (Anca Aldea)

AMORUL E-N GENE - Sudoare şi atracţie
Secretele atracţiei sunt ascunse în genele sistemului imunitar pe care femeile le moştenesc de la părinţii lor, scrie tabloidul britanic Daily Mail, prezentând un studiu realizat în Australia pe 150 de subiecţi-femei. Potrivit cercetătorilor, irezistibilitatea unei femei se găseşte în transpiraţia şi în felul ei de a fi. Participantelor la studiu li s-au recoltat probe pentru a li se analiza variaţiile de gene din ADN şi li s-a cerut să completeze un formular cu întrebări privind viaţa amoroasă. A rezultat că femeile cu mai multe variaţii genetice au avut un număr mai mare de parteneri sexuali până la momentul efectuării studiului.

×
Subiecte în articol: magazin