x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ştirista orei 6:00

Ştirista orei 6:00

de Roxana Ioana Ancuta    |    15 Aug 2008   •   00:00

Mihaela-Elena Călin (Antena 1): olteancă din Severin, trecută prin Timişoara



Mihaela-Elena Călin (Antena 1): olteancă din Severin, trecută prin Timişoara

 Eşti una dintre cele mai matinale ştiriste ale Antenei şi de aproape un an te-ai stabilit în Bucureşti. Cum ai ajuns tu în oraşul-junglă?

Anul trecut am venit aici, pentru că am vrut să lucrez la Antena 1. Pur şi simplu. Îmi doream o televiziune mai mare, chiar dacă îmi era foarte bine în Timişoara şi profesio­nal şi personal. Eu voiam însă să depăşesc acest stadiu, iar Antena 1 era un vis. Nu mă gîndeam că voi ajunge din prima, dar a fost să fie. Singurul lucru pentru care nu eram atît de pregătită era viaţa asta din Bucureşti…   

 "Viaţa asta din Bucureşti" însemnînd ce?

Spre deosebire de toate celelalte oraşe din ţara asta, poţi să trăieşti exact aşa cum vrei tu. Bucureştiul e un oraş al extremelor şi doar de tine depinde de ce eşti în stare. Ce eşti capabil să dai, ce eşti capabil să duci. Realmente, poţi trăi aşa cum îţi doreşti. Îmi place Bucureştiul…   

 Prieteni ai reuşit să-ţi faci de cînd eşti aici?

Încă nu pot spune dacă mi-am făcut sau nu prieteni, dar am cunoscut oameni de toate felurile, şi asta este important. Aici poţi întîlni oameni care să-ţi vrea binele şi să nu-ţi dai seama de ce, dar în acelaşi timp poţi întîlni un om care să-ţi facă rău şi, la fel de bine, să nu ştii care-i motivul.    

 O zi ideală din viaţa ta…

Cu prietenii la Roma. Italia este unul dintre locurile în care mi-ar plăcea să trăiesc. Totul îmi place acolo: mîncarea italiană, muzica italiană… Îmi place energia oamenilor de-acolo. Sînt nişte oameni pozitivi. Mult mai deschişi, parcă, faţă de români. Acolo nu mi s-a părut atît de riscant să intru în vorbă cu un italian pe stradă cum mi se pare cu cineva aici, în Bucureşti.   

 Am aflat despre tine că eşti pasionată de astrologie şi numerologie…

La un moment dat, în viaţă, pentru că aveam foarte mult timp liber, m-am apucat să citesc foarte multe cărţi. Şi, pentru că eram într-un moment şi la o vîrstă firească în care încerci să înţelegi şi tu ce se întîmplă cu tine, am început şi eu să-mi pun întrebări: "Am vise, ambiţii prea mari? Vreau prea mult?". Atunci am ajuns şi eu să citesc despre astrologie şi numerologie. Sînt ştiinţe care m-au captivat. E bine ori să mergi în profunzimea lucrurilor, să ştii ce vorbeşti, ori să fii mai rezer­vat, pentru că e vorba de ceva mult mai complex decît pare. Astrologia nu este horoscopul de dimineaţă.  

  … Şi am mai aflat că eşti mare mîncătoare de carne. Nu se vede totuşi.

Îmi place mîncarea cu carne. De ce să mint!? Şi nu fac eforturi ca să mă menţin. Aşa sînt eu. Iar uneori am impresia că sînt prea slabă, deşi mănînc destul de haotic. Mă trezesc la 2 noaptea, la 3 sînt la Antena 1, unde stau pînă pe la 7, 8 dimineaţa. Mănînc şi multe dulciuri. Nici nu mă gîndesc la siluetă, dar nici ea nu-mi dă de gîndit.

×
Subiecte în articol: vedete