x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stricat firma

Stricat firma

de Toma Roman Jr    |    06 Feb 2010   •   00:00

Acum câteva săptămâni scriam despre o ţigancă florăreasă aproape mumificată, care îmi vindea flori de câte ori agăţam o fată nouă şi o duceam să o fezandez în cârciumile Pasajului Vilacrosse.

Într-o seară, relativ de curând, am ajuns acolo cu două colege de redacţie, cu care nu aveam nici o treabă intimă, să discutăm despre un proiect comun. Trecând printr-o fază de relativă generozitate, pe motiv că oricum se duce dracului totul de la criză, le-am cinstit pe fete cu nişte băuturi alcoolic-dulcişoare, după care, atunci când a apărut Mami (aşa o alintam pe babă), cu două buchete de trandafiri le-am cumpărat şi d-alea.

După ce am pus la punct ce aveam de scris împreună cu fetele, am plecat fiecare în treaba noastră, ele cu un taxi spre zona în care stăteau, eu la un chef dat de nişte amici.

AMÂNDOUĂ!
Fiindcă a doua zi era sâmbătă, pileala la care mă dusesem s-a lungit toată noaptea, ba chiar şi dimineaţa următoare, până undeva după prânz. Când să plec de la perechea care ţinuse "casa deschisă" arătam destul de stors, ca şi cum aş fi sudat şi aş fi descărcat saci cu cartofi ore în şir. Mi-a trecut prin cap să merg să mă dreg cu o cafea şi o bere tot în pasaj, fiindcă era relativ aproape. Pe când îmi vâjâia capul şi eu încercam să-l stabilizez, a apărut în faţa mea Mami.

Îmi întindea un buchet de trandafiri roşii uşor veştejiţi şi a trebuit să-i atrag atenţia că sunt singur şi nici nu există şanse să apară cineva de sex feminin în proximitatea mea. Baba avea chef de conversaţie, aşa că mi-a spus: "Dom' Tomiţă, te văd cam obosit... Ai fost peste noapte cu amândouă alea cu care te-am văzut!?".
Habar n-am ce a fost în capul meu că i-am spus că da, ba chiar că am făcut "ştii, matale, ce, de cinci ori cu fiecare din ele!".

Mi s-a părut că bătrânica o să mă considere un fel de cocktail între Don Juan şi Casanova, un rege al cuceririlor şi al potenţei. I-am povestit că sar femeile pe mine întruna şi fiindcă nu am timp m-am apucat să le programez în acelaşi timp. După ce am zis şi alte bazaconii, baba s-a dus să îşi continue comerţul, iar eu am plătit şi am tăiat-o să bolesc acasă.

PROSPĂTURA
După o săptămână, la o locantă arăbească din acelaşi pasaj am observat prin geam o chelnăriţă nouă şi simpatică. Era brunetă, cu sâni mari şi avea ochi verzi, sclipicioşi. Nu mă adunam prea des la ăia, preferam un băruleţ mic situat în celălalt capăt al pasajului, aşa că nu riscam să mă toarne cineva că umblam cu multe doamne. Mă băgam în fumul de narghilea special ca să mă dau la "prospătură".

După ce mi-a adus primele beri i-am lăsat o şpagă consistentă, să fac impresie. Am intrat în vorbă cu ea, mi-a povestit că o cheamă Sonia şi venise de la Târgovişte, studia Litere la "învăţământ la distanţă" într-o universitate particulară şi se angajase acolo să-şi plătească taxele, chiria şi să aibă bani de buzunar. Am întrebat-o ce are de gând să facă atunci când scapă de la treabă, adică după miezul nopţii.

Mi-a răspuns că era deja obosită, că nu s-a obişnuit să stea mult în picioare, dar că a doua zi e liberă şi chiar ar avea chef să cunoască Bucureştiul mai bine. Am făcut schimb de numere de telefon şi rămăsese "bătut în cuie" să ne întâlnim în seara următoare. Înainte să plec, chiar mi-a dat cu fereală, să nu o vadă patronul, un egiptean negricios, un pupic pe buze.

A doua zi am sunat-o de patru ori şi nu a răspuns. Credeam că pur şi simplu şi-a găsit fericirea în altă parte, nu am mai insistat. Am revăzut-o abia peste câteva săptămâni, într-o sâmbătă, când era plin ochi în locul meu favorit şi, neavând de ales, am parcat la arabi.

Trebuia să dau nas în nas cu nişte prieteni care soseau ceva mai târziu şi primisem misiunea să ocup o masă cu şase locuri. Sonia s-a făcut că nu mă vede, a trimis un băiat să vadă ce vreau. După ce mi-am luat o votcă, să o las pe masă şi să marchez locul, m-am ridicat şi am mers spre budă. De fapt, voiam să o abordez pe fată, eram pur şi simplu curios să văd de ce s-a supărat pe mine. Am luat-o pe un traseu gândit să dăm nas în nas. Am salutat-o şi mi-a întors o privire cruntă.

Mi-a făcut semn să o urmez într-un fel de oficiu, aflat lângă bucătărie, unde erau depozitate diverse băuturi. A cuvântat cu un glas ferm: "Ai vrut să îţi baţi joc de mine, m-ai luat de fraieră, că sunt nou-venită în Bucureşti. Imediat cum ai plecat în seara aia, a apărut baba cu flori. Te văzuse când ai ieşit pe uşă... S-a mirat că erai singur şi mi-a spus că eşti clientul ei şi că îi faci vânzare ca lumea înainte să o pui cu două, perversule!".
Nu luasem în calcul aria de acoperire a bătrânicii.

×
Subiecte în articol: sex cu toma