x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by ANUŞKA: Cu scroafa prin oraş

Stuff by ANUŞKA: Cu scroafa prin oraş

22 Mai 2009   •   00:00
Stuff by ANUŞKA: Cu scroafa prin oraş
Sursa foto: supli_1/

Din păcate, nevoia mă face să mă-ndrept iar împotriva cretinilor de şosea. Tot din nefericire, imbecilii sunt dotaţi cu maşini puternice. Împotriva furiei lor nu poţi lupta decât cu o cruce mare şi rugi la Cel de Sus.

În fine, reveniţi recent pe autostradă, întâlnim în drum un pui de idiot. Puiul de idiot mânuia un bolid forţos. Puiul de idiot era idiot până la capât. Se balansa între benzi, accelera, frâna brusc, scrâşnea roţile, trăgea frâna de mână ca să-şi balanseze dosul bolidului forţos şi câte şi mai câte giumbuşlucuri nu făcea el, puiul de idiot, pe stradă.

Noi, în spatele lui, c-aşa lăsase întâmplarea. Îmi zic: "Să-l lăsăm pe bou, nu vezi că-i vreun ţăran frustrat?". O, ba da, vorba colegului de maşină, e un ţăran frustrat. Dar buba nu-i asta, c-avem ţărani frustraţi cu pishicul zdruncinat. Buba e că respectivilor cu creierul alterat societatea le-a creat premisele necesare scoborârii din căruţă. Cam asta e problema cu noi şi cu scroafele de la oraş şi din copaci...

SÂRG. Dar ca să trecem şi la subiecte mai fericite, să ştiţi că Adriana Bahmuţeanu s-a luat a patra oară cu Prigoană. Ce-mi place mie la ei e perseverenţa. Perseverenţi sunt şi Israela cu iubitul ei care i-ar putea fi nepot. Oricum văd că bărbăţelul e în plină dezvoltare. Acum, când apare la televizor, el articulează câteva cuvinte. Progresează, deci. I-o pune Israela şi lui câteva picături de Gerovital în lăptic?

NĂTĂNTOCI. De asemenea, mi se confirmă iar că în breasla mondenă activează colegi nătângi. Aceştia remarcă surprinşi că Andreea Bănică şi-a adus nou-născutul la vilă. Păi, dacă mama locuieşte la vilă, unde Doamne iartă-mă era să-şi ducă pruncul? Zic. Sau altfel spus, dacă Gigi locuieşte în Bucureşti pe stânga, seara, când vine de la serviciu, Gigi ar trebui oare să oprească în Bucureşti pe stânga sau în Piteşti pe dreapta? Voi ce ziceţi?

×
Subiecte în articol: punctul pe g