x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Subofiţer ISU, arestat pentru trafic de influenţă

Subofiţer ISU, arestat pentru trafic de influenţă

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2008   •   00:00
Subofiţer ISU, arestat pentru trafic de influenţă

11:10 • Un subofiţer din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Al. D. Ghica” Teleorman a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Teleorman pentru trafic de influenţă, anunţă, printr-un comunicat de presă, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Al. D. Ghica” Teleorman a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Teleorman pentru trafic de influenţă, anunţă, printr-un comunicat de presă, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

ŞPĂGAR. Subofiţerul Cornel D. a intrat în atenţia ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie Teleorman, pe 22 aprilie, în urma unui denunţ. Bărbatul care a depus reclamaţia a declarat poliţiştilor că, în cursul lunii iulie 2007, subofiţerul i-ar fi pretins suma de 3.000 lei, cu promisiunea că îl va ajuta să promoveze examenul organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Al. D. Ghica” Teleorman, pentru ocuparea unei funcţii de servant, intervenind pe lîngă membrii comisiei de examinare. Deşi bărbatul i-ar fi dat agentului mita pretinsă, nu a promovat examenul, motiv pentru care şi-ar fi cerut banii înapoi. Din totalul de 3.000 lei, bărbatul ar fi recuperat doar 400 lei, mai informează Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

×
Subiecte în articol: magazin