x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tare de tot: 200.000 de waţi la Queensryche

Tare de tot: 200.000 de waţi la Queensryche

de Alex Revenco    |    27 Iun 2008   •   00:00

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la apariţia primului album "Operation Mindcrime", Queensryche prezintă pentru ultima oară show-ul "Operation Mindcrime: parts I & II", în cadrul unui turneu mondial ce include şi România.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la apariţia primului album "Operation Mindcrime", Queensryche prezintă pentru ultima oară show-ul "Operation Mindcrime: parts I & II", în cadrul unui turneu mondial ce include şi România.

Concertul extraordinar are loc la 30 iunie, la Arenele Romane, începînd cu ora 21:00. Organizat de Dollar Rent a Car, spectacolul durează peste trei ore şi jumătate, are două părţi, cu o pauză (de 10-15 minute) între ele: în prima va fi prezentat "Operation: Mindcrime", din 1988, iar în a doua, discul II, apărut în 2006. În încheierea show-ului Queensryche va cînta patru-cinci piese mai vechi, ce vor fi stabilite atunci, în funcţie de inspiraţia de moment. În acest spectacol, teatrul se combină cu muzica progressive metal, iar spectatorii îi vor cunoaşte pe Dr X, Sister Mary şi Nicky – personajele principale în jurul cărora se desfăşoară povestea "Operation Mindcrime". Trebuie ştiut că la Arene se vor monta zeci de tone de echipament, iar instalaţia de sunet va avea o putere de 200.00 de waţi.

News

SISIF PE SCENĂ ArCuB prezintă sîmbătă, 28 iunie, ora 19:00, premiera spectacolului "Domnul Sisif" de Radu F. Alexandru, în regia lui Mircea Cornişteanu, cu protagoniştii Ileana Stana Ionescu (foto) şi Ion Lucian. Scenografia este semnată de Puiu Antemir. Realizatorii producţiei recomandă spectacolul ca fiind unul despre timp şi iubire, "o poveste spusă cu melancolie şi umor". Potrivit regizorului, cei doi interpreţi, într-o formă de zile mari, sînt "actori extraordinari, în două partituri excepţionale". (M.S.)


ARMIN VAN BUUREN LA ARENE. Sîmbătă 28 iunie, începînd cu ora 21:00, pentru prima oară în România, The Mission prezintă Armin Van Buuren în Armin Only, un show care a făcut înconjurul lumii. În senzaţionalul Armin Only Tour, artistul olandez petrece toată seara la pupitru mixînd pînă la opt ore (!), cu diversi solişti, alături de care interpretează cele mai cunoscute piese de pe albumele sale. Recent a apărut DVD-ul "Armin Only Imagine", lansat la label-ul artistului, Armada Music şi disponibil pe www.nl.bol.com., cu imagini din turneul din Europa şi Japonia.


 

 

 

×
Subiecte în articol: anti tv