x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tatulici, omul care aduce ploaia

Tatulici, omul care aduce ploaia

de Sebastian S. Eduard    |    23 Iun 2006   •   00:00
Tatulici, omul care aduce ploaia
(Rauta)CIZME
Satul pana peste cap de jocul Braziliei - ca sunt si eu om - m-am mutat pe televiziunile de nisa. Asa ca am dat duminica pe Realitatea. Si am priceput instantaneu de ce Carcotasii "stie ei ce stie" de-i spun Irealitatea. O emisiune cap-coada despre niste tornade si despre nu-stiu-ce trupa a lu’ peste care a facut un videoclip de a amestecat imaginile astea si a iesit ceva beeeeton! Dupa care in studio este intervievat live Mihai Ogasanu, compozitorul de serviciu (nu de alta, dar aia mari erau raspanditi pe la alte posturi vorbind despre maestrul Gica Petrescu, fie-i tarana usoara). O intrebare de incalzire, doua, trei si... sut la poarta: "Domnule Ogasanu dumneavoastra folositi sunete din natura: ploaia, raurile in compozitiile dumneavoastra?" Nu-mi revin, raman bulversat, pentru ca emisiunea se incheie apoteotic cu timpul probabil.

Ma uit la televizor, televizorul se uita la mine. Nu-i mama langa mine sa ma imbuneze ca "lasa, mama, oricum ai o figura mai inteligenta decat Thompsonul ala de 37". Incep sa ma intreb ce caut eu in viata mea - vorba poetului - cand brusc il vad pe Tatulici. Incepuse emisiunea Deschide Romania si se vorbea despre Bookfest. Cum fusesem in Targ de 125 de ori (ma laud si eu) discutia mi se pare fada, lipsita de obiect si de verticalitate. Vorbim vorbe, discutam discutii. Inapoi, la meci. Andreea, ai legatura!

O emisiune cap-coada despre niste tornade si despre nu- stiu-ce trupa a lu’ peste care au facut un videoclip de au amestecat imaginile astea si a iesit ceva beeeeton! Nu-mi revin, raman bulversat pentru ca emisiunea se incheie apoteotic cu timpul probabil

×