x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Taxa de primă înmatriculare, amendată în Camera Deputaţilor

Taxa de primă înmatriculare, amendată în Camera Deputaţilor

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Feb 2008   •   00:00

13:15 • Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, moţiunea simplă a PD-L "Anulaţi taxa de primă înmatriculare!", cu o majoritate de 158 voturi pentru din totalul de 265 voturi exprimate. Guvernul va trebui să ţină cont de moţiunea simplă prin care PD-L cere anularea taxei de primă înmatriculare şi restituirea banilor pentru cei care deja au achitat-o.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, moţiunea simplă a PD-L "Anulaţi taxa de primă înmatriculare!", cu o majoritate de 158 voturi pentru din totalul de 265 voturi exprimate. Guvernul va trebui să ţină cont de moţiunea simplă prin care PD-L cere anularea taxei de primă înmatriculare şi restituirea banilor pentru cei care deja au achitat-o.

 

 

 

REACŢIE. Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, marţi, după adoptarea moţiunii simple pentru eliminarea taxei auto, că a fost "o dezbatere utilă, dar o procedură inutilă", întrucât Executivul era pregătit să vină cu o modificare a taxei.  Ministrul a susţinut că atitudinea majorităţii deputaţilor a fost pentru modificarea taxei, ceea ce Guvernul a iniţiat deja: "A fost o dezbatere utilă, dar o procedură inutilă pentru că oricum Guvernul va modifica această taxă în foarte scurt timp". El a precizat că se aştepta ca moţiunea să fie adoptată.

 

 

×
Subiecte în articol: magazin