x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Te cuceresc cu un cadou

Te cuceresc cu un cadou

de Adriana V. Paduraru    |    01 Mai 2008   •   00:00

Ana Cristina Călin preferă cinele romantice în intimitatea propriei locuinţe



  • Cum se poate cuceri cu un cadou?
Cu un buchet de flori sigur poţi cuceri, cel puţin pe moment... Apoi poţi cumpăra ce îşi doreşte cel mai mult sau ce îi lipseşte, îi poţi cumpăra un bilet la concertul ei/lui preferat sau la o piesă de teatru... Şi modul în care oferi cadoul este foarte important, de fapt cel mai important...
Dar dacă nu cunoşti deloc persoana şi ai doar cinci minute la dispoziţie să îţi dai seama cum e, doar văzîndu-i camera, ca în emisiunea "Te cuceresc cu un cadou" (Euforia TV), atunci e mai dificil şi e cazul să îţi sar în ajutor, în rest, totul se poate rezolva.


  •  Poate o femeie să cucerească cu un cadou sau acest lucru este doar apanajul bărbaţilor?
Mai ales o femeie. Femeile, prin întreaga lor prezenţă, cuceresc... În general, au gusturi bune şi fine la cadouri şi bărbaţii sigur nu pot rezista în faţa unui cadou bine ales.


  •  Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit pînă acum?
Cel mai frumos cadou este un ursuleţ mic, mic de pluş, care are şi o dedicaţie. Ţin enorm la el, pentru că îl am de la o persoană foarte dragă mie, dar pe care am pierdut-o... Şi mai am şi o iconiţă veche de argint de la bunica mea.


  •  Care a fost cel mai trăsnit cadou pe care l-ai primit?
Cel mai trăsnit cadou l-am primit de la tata, de Moş Crăciun... Am găsit sub brad o cutie superbă de cadou în care se aflau toate facturile de telefon plătite în timpul anului (asta pentru că niciodată nu-l ascultam şi vorbeam exagerat de mult la telefon).


  • Preferi să primeşti în dar o carte sau un film?
Şi una şi alta. O carte, mai ales o carte bună, este un cadou superb, dar şi un film poate fi un cadou drăguţ dacă îl primeşti de la o persoană specială şi este un film de dragoste sau o comedie romantică.


  • O cină romantică acasă sau o ieşire la un restaurant de lux?
Clar, o cină romantică acasă e cea mai reuşită... E mult mai intimă şi mai relaxantă decît o ieşire la restaurant... Eu sunt, de fapt, adepta cinelor romantice acasă.

×
Subiecte în articol: cadou vedete