x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

13 Oct 2006   •   00:00
Telecomanda

Mihaela cu Iris, Holograf si Bertzi

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / DIVERTISMENT / DUMINICA 15:30
Trupele Iris si Holograf isi vor lansa cele mai recente videoclipuri la 15 octombrie, in direct la "Duminica in familie". In cazul celor de la Iris este vorba despre cel de-al doilea videoclip de pe albumul "Iris Maxima" - "Vino pentru totdeauna", filmat timp de doua zile in mai multe locuri din Bucuresti, Constanta si Mangalia. In platoul emisiunii moderate de Mihaela Radulescu va veni si cel mai iubit folkist al romanilor: Ducu Bertzi. Nu va sosi cu mana goala, ci cu cel mai recent album al sau: "Best of ’60", primul best of din cariera lui Ducu, lansat chiar de ziua de nastere a trubadurului.

Pro play-back

TVR 1 / DIS-DE-SEARA / DIVERTISMENT / LUNI 18:00
Gasca nebuna in frunte cu Uscat si Trofin lanseaza o campanie inedita. Baietii s-au hotarat sa premieze cel mai reusit play-back trimis de telespectatori. DJ Tzone va fi cel care va supraveghea buna desfasurarea concursului "Top Play-back".

Despre greseli

ACASA TV / DECIZII / DIVERTISMENT / LUNI 21:30
Mihaela Tatu va propune o noua tema de film: greselile iremediabile si lucrurile nefacute la timp. In telefilmul "Prea tarziu" o veti vedea pe Adela Popescu intr-un rol total diferit de ceea ce a jucat pana acum.

Fuga din Divertis

ANTENA 1 / DIVERTIS / DIVERTISMENT DUMINICA 20:30
Seria dezvaluirilor din serialul "Felix si Otilea" continua cu demascarea celui de-al treilea membru al familiei care a colaborat cu Securitatea. Anna Lesko va lua lectii de canto de la Vlahopol, dar nu pentru mult timp. Ea va fugi din familia Caraiman in Basarabia cu... moticicleta lui Riciu.

Gimnastica

TVR 2 / CM GIMNASTICA / SPORT / MARTI-SAMBATA
De marti pana sambata, TVR 2 transmite zilnic in direct cele mai importante momente ale Campionatului Mondial de Gimnastica organizat in Danemarca. Marti, de la ora 20:00, va avea loc competitia pe echipe, masculin, iar fetele se vor intrece miercuri de la aceeasi ora. Joi, orele 16:30 si 20:30 - probele de individual compus masculin, respectiv feminin.

Experienta unica

PRIMA TV / SCHIMB DE MAME / REALITY-SHOW / DUMINICA 20:00
Saptamana aceasta, Bicazu Ardelean si Bucurestiul fac "Schimb de mame". Marinela si Ladislau Stasisin din comuna Bicazu Ardelean, judetul Neamt, au trei copii. In casa lor va veni o mamica din Bucuresti, Mirela Stanciu, taximetrist de profesie.

Festivalul sarmalelor

PRO TV / TE VEZI LA STIRILE PRO TV / REALITY / DUMINICA 13:05
Cristian Tabara va invita in aceasta duminca la Praid, judetul Harghita. Aici se desfasoara cel mai savuros festival: cel al sarmalelor, ajuns la a 12-a editie. 22 de echipe s-au strans in tot atatea corturi in fata Casei de Cultura din Praid si au muncit de zor la impaturit sarmale. Masa incarcata de bucate mestesugite, palinca sprintara si veselia generala nu puteau sa nu aminteasca de Radu Anton Roman, de aceea Tabara i-a dedicat aceasta editie a emisiunii bonomului calator printre traditiile romanilor.

media News

MARIA SI ANIMALELE DE PLUS. Tanara actrita Maria Dinulescu, interpreta Sidoniei din telenovela "Vocea inimii", difuzata de Antena 1 de luni pana vineri, de la ora 18:00, este o mare iubitoare de animalute de plus. Tocmai de aceea colegii ei ii fac cadou astfel de jucarii ori de cate ori cred ei ca Maria ar avea nevoie de un motiv in plus de buna dispozitie. "In camera mea sunt jucarii de plus peste tot, dar nu se comprara cu ce am lasat in urma la mama, in camera mea", spune Maria, razand.

×