x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

06 Oct 2006   •   00:00

Nunta cu Ovidiu si Roxana

ANTENA 1 / TABLOU DE NUNTÃ... / Divertisment / SAmbata / 20:30
La "carma" noului sezon al show-ului "Tablou de nunta" vor fi Ovidiu Cuncea si Roxana Ionescu. Prima editie va fi difuzata sambata, 20:30, dar, de saptamana viitoare, intalnirea va avea loc in fiecare vineri, la aceeasi ora. La fel ca in vara, se vor transmite doua nunti, insa, de aceasta data, atat Ovidiu, cat si Roxana se vor implica intr-unul dintre aceste evenimente. "Noi avem rolul sa prezentam evenimentul intr-un mod cat se poate de atractiv, sa castigam simpatia telespectatorilor, care sunt invitati sa voteze cea mai frumoasa poveste de iubire. Mirii castigatori vor fi rasplatiti cu un week-end romantic la Venetia, Verona sau Paris", explica Ovidiu Cuncea.

Stele populare

TVR 1 / STELE DE... 5 STELE / Divertisment / Vineri / 20:15
Vineri, Dana Razboiu si Cosmin Cernat continua emisiunea dedicata celor doua stele ale muzicii populare Maria Ciobanu si Ion Dolanescu. Ionut Dolanescu va aparea intr-o postura mai putin cunoscuta: aceea de actor intr-o sceneta alaturi de Daniel Tudorica.

Gadea, amenintat

ANTENA 1 / NOAPTEA ERORILOR / Divertisment / Vineri / 20:30
Ioan Isaiu va surprinde telespectatorii Antenei 1 cu noi personaje in cea de-a doua editie a "Noptii erorilor". Victime vor fi Pepe, Mihai Gadea, Dana Petrescu, Marcel Pavel, Daniela Condurache si Miki. Mihai Gadea a avut parte de socul vietii lui: intervievarea unui criminal extrem de periculos.

Topescu versus Despot

PRIMA TV / INTERVIURILE CRISTINEI TOPESCU / Magazin / Duminica / 14:15
Saptamana aceasta, invitatul emisiunii "Interviurile Cristinei Topescu" este Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie. Cristina l-a insotit atat la studioul de inregistrari, unde acesta isi petrece cea mai mare parte a timpului, cat si acasa, in sanul familiei.

Femeile si dragostea

PRO TV / PARTE DE CARTE / Talk show / Duminica / 10:00
Invitatii lui Cristian Tabara la "Parte de carte" se confrunta cu o tema complexa si inepuizabila. Mihaela Tatu si Mihaela Miroiu, profesor universitar doctor la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative, vor discuta pe marginea cartii lui J...rôme Cl...ment "Femeile si dragostea".

Mereu Dan Puric

TVR 2 / TOUJOURS L’AMOUR / Teatru / Joi / 20:45
Joi seara sunteti invitatii lui Dan Puric la spectacolul sau "Toujours l’amour". In viziunea actorului-regizor Dan Puric, secondat in scena de Carmen Ungureanu, spectacolul cuprinde 19 povesti scurte ce impletesc poezia cu umorul, intr-un limbaj cu elemente de teatru-dans, pantomima si teatru gestual.

Stefanescu si Al Di Meola

TVR 1 /GARANTAT 100% / Talk show / Duminica / 23:10
Cel mai titrat chitarist de jazz din lume, Al Di Meola, vine la "Garantat 100%". Meola a fost nominalizat de patru ori la categoria cel mai bun chitarist de jazz de Guitar Player Magazine. Chitaristul de renume mondial a ajuns in Romania la invitatia Asociatiei Culturale Sunet - Ambianta. Profitand de concertul pe care Al Di Meola l-a sustinut la Muzeul Satului din Timisoara, Catalin a realizat o emisiune in orasul de pe Bega cu chitaristul.
×