x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

20 Oct 2006   •   00:00

Cel mai mare roman

TVR 1 / MARI ROMÃ...NI / Divertisment / Vineri / 20:10
Vineri seara, TVR 1 va da raspunsul la ntrebarea: „Care este cel mai mare romAn". Irina Pacurariu, Radu Naum si Florin Iaru vor fi gazdele spectacolului final al proiectului Mari Romăni, in care va fi desemnat cel mai valoros romăn al tuturor timpurilor. „Avocatii" celor 10 Mari Romăni finalisti vor fi Vlad Craioveanu, Bogdan Naumovici, Adrian Cioroianu, Ioan T. Morar, Andrei Gheorghe, Mircea Diaconu, Dragos Bucurenci, Dan C. Mihailescu, Sandra Pralong si Stejarel Olaru. Lupta se va da ntre Ion Antonescu, Constantin Brăncusi, Carol I, Nadia Comaneci, Alexandru Ioan Cuza, Mircea Eliade, Mihai Eminescu, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu si Richard Wurmbrand.

Underground

TVR2 / TEATRU INDEPENDENT / Teatru / Miercuri / 22:10
"Zile din viata lui Simon Labrosse", aceasta este piesa de teatru underground la care sunteti invitati miercuri seara. Spectacolul regizat de Dan Tudor ii are in distributie pe Marius Drogeanu, Mihaela Teloaca si Dan Tudor.

Legea religiei

TVR 1 / CULTURA LIBRE / Talk Show / Miercuri / 23:45
Dragos Bucurenci si invitatii sai vor discuta in aceasta editie despre legea cultelor care isi propune sa interzica sau sa cenzureze anumite concerte rock, filme, carti sau piese de teatru, pe motiv ca aduc defaimare religioasa si ofensa publica.

Duel muzical

ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / Divertisment / Luni / 20:30
La indemnul cantaretilor de muzica populara, Pepe a realizat alaturi de Maria Carneci un duel inedit. Rezultatul? Mai in gluma, mai in serios, cantaretii de muzica populara l-au "amenintat" pe prezentator daca le fura painea de la gura.

Nunta de manelisti

ANTENA 1 / TABLOU DE NUNTA / Divertisment / Vineri / 20:30
Pentru ca nuntile cantaretilor de manele reprezinta un spectacol in sine, vineri seara veti fi martorii petrecerii care a urmat dupa cununia lui Catalin Arabu cu Mariana. Nasi au fost Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, iar dintre nuntasi au facut parte Oana Roman, Adrian Minune, Vali Vijelie si Adi de la Valcea.

MTV Movie Awards

TVR1 / PREMIILE MTV / Divertisment / Duminica / 14:20
Prima parte a celei de-a 15-a editie a decernarii Premiilor de film MTV 2006 va incepe duminica, la ora 14:20. Cea de-a doua parte se va difuza de la ora 23:10. Ii veti vedea pe Jessica Alba, Christina Aguilera, Matt Dillon, Kate Hudson, Justin Timberlake.

Iftimoaie si fetele frumoase

PRO TV / MISS PLAYBOY / Divertisment / Marti / 22:30
In sfarsit, marti, veti afla care dintre cele 12 finaliste ale concursului Miss Playboy 2006 a castigat titlul mult ravnit. Senzualitatea fetelor, combinata cu prezentari de cea mai sexy lenjerie intima, si momentele picante inedite au transformat concursul intr-un spectacol fara egal, prezentat de cel mai vestit luptator K1 din Romania, Ionut Iftimoaie. Au mai prezentat spectacolul vedetele Playboy: Nicoleta Luciu, Laura Cosoi, Ioana Ginghina si Andreea Spataru.
×