x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ten Cate, aproape de Panathinaikos Atena

Ten Cate, aproape de Panathinaikos Atena

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Iun 2008   •   00:00
Ten Cate, aproape de Panathinaikos Atena

23:15 Fostul antrenor secund al Chelsea Londra, olandezul Henk Ten Cate, este foarte aproape să preia funcţia de antrenor al formaţiei greceşti Panathinakos Atena.

Fostul antrenor secund al Chelsea Londra, olandezul Henk Ten Cate, este foarte aproape să preia funcţia de antrenor al formaţiei greceşti Panathinakos Atena.

FAVORIT. Ten Cate a negociat timp de şase ore cu directorul sportiv al Panathinaikos, Costas Antoniou, şi noul preşedinte al clubului, Nikos Pateras. "Am avut o întîlnire cu Henk Ten Cate. Este unul dintre principalii candidaţi la funcţia de antrenor. Am discutat mai multe lucruri despre fotbal. Sîntem aproape să luăm o decizie în legătură cu noul antrenor, dar în acest moment nu pot să dau alte detalii. Anunţul oficial poate să apară la începutul săptămînii viitoare", a declarat Antoniou. Ten Cate, care a fost demis de la Chelsea la puţin timp după rezilierea contractului antrenorului Avram Grant, este aşteptat să semneze cu Panathinaikos un contract în valoare de 1,5 milioane de euro pe an. Formaţia greacă a negociat şi cu fostul antrenor de la Getafe, Michael Laudrup, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

 

×
Subiecte în articol: magazin ten cate