x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tenebrele lumii moderne - Sinucidere live pe internet

Tenebrele lumii moderne - Sinucidere live pe internet

22 Noi 2008   •   00:00
Tenebrele lumii moderne - Sinucidere live pe internet

In urma unei supradoze de droguri, un tanar in varsta de 19 ani, s-a sinucis in timp ce 1.500 de privitori urmareau stream-ul video pe internet.



Adolescentul din Pembroke Pine. era membru al unui forum, bodybuilding.com, si al canalului video, afiliat acestuia, de pe justin.tv.

El a dat detalii explicite, pe forum, despre cantitatea de medicamente pe care urma sa o ia. Dar moderatorii site-ului nu i-au luat in serios amenintarea, unii dintre participantii la chat chiar incurajand demersul sau.

Evenimentul a devenit dramatic pentru privitori doar in momentul in care membrii video-chat-ului au remarcat faptul ca statea intins in pat de prea mult timp.

Forumisti au alarmat familia si au anuntat politia. Politistii au spart usa casei in care locuia. Streaming-ul video era in continuare in functiune, si ultimele imagini au aratat cum un politist se indreapta spre dispozitiv si il inchide.

In biletul sau de adio adolescentul a dezvaluit o parte din motivele care l-au impins spre gestul extrem: "Am dezamagit pe  toata lumea si am senzatia ca nu ma voi putea schimba niciodata. Sunt indragostit de o fata si stiu foarte bine ca nu sunt destul de bun pentru ea. Am inceput sa cred ca viata mea este fara rost. Fiecare incercare de a dovedi ca nu sunt un ratat este sortita esecului."



Momentul in care politistii au patruns in casa in care locuia adolescentul

×
Subiecte în articol: lumea