x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tenis/ Amelie Mauresmo se gândeşte la retragere

Tenis/ Amelie Mauresmo se gândeşte la retragere

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Feb 2008   •   00:00
Tenis/ Amelie Mauresmo se gândeşte la retragere

12:52 • Amelie Mauresmo, fostă câştigătoare a turneului Australian Open, a declarat că ia în considerare retragerea din tenisul profesionist după ce în această săptămână a fost eliminată în turul II al competiţiei de la Doha, informează bbcnews.com.

Amelie Mauresmo, fostă câştigătoare a turneului Australian Open, a declarat că ia în considerare retragerea din tenisul profesionist după ce în această săptămână a fost eliminată în turul II al competiţiei de la Doha, informează bbcnews.com.

S-A PLICTISIT? Fostul număr 1 mondial a explicat: "Câteodată mă întreb ce naiba fac jucând în faţa unor unor tribune pe jumătate goale. Întotdeauna există în minte gândul dacă nu ar fi mai bine să te opreşti. În momentul când pierzi este situaţia tipică în care vrei să fi altcineva. Am venit la turneul de la Doha dorindu-mi să joc foarte bine, dar nu a fost aşa". Franţuzoaica a mai spus că va juca atât timp cât mai are motivaţie: "Vreau să continui, dar numai cât timp voi fi motivată. Totuşi mă întreb dacă nu cumva, în cazul în care nu voi mai încerca să mă conving singură, voi mai simţi această dorinţă de a mai intra pe teren?". Amelie Mauresmo are 28 de ani, s-a născut pe 5 iulie în oraşul Saint-Germain-en-Laye şi a început să joace tenis la vârsta de 4 ani. Tenismena a ocupat primul loc în ierarhia WTA pe 13 septembrie 2004 şi a rezistat cinci săptămâni în frunte. Până în acest moment, Mauresmo a câştigat două titluri de Mare şlem, Australian Open (2006) şi Wimbledon (2006). În ambele finale a învins-o pe actualul lider WTA, belgianca Justine Henin. Mauresmo este deţinătoarea unei medalii de argint la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. În acest moment, franţuzoaica ocupă locul 22 în clasamentul WTA.

 

×
Subiecte în articol: magazin