x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Terra, distrusa de "Valul Galactic"!

Terra, distrusa de "Valul Galactic"!

de Radu Popa    |    12 Aug 2005   •   00:00
Terra, distrusa de "Valul Galactic"!
MISTERE
Salvarea pamantenilor: Divinitatea sau extraterestrii?

Previziuni referitoare la "sfarsitul lumii" sau "Sfarsitul Timpului" exista inca de la aparitia omenirii. Multi sunt de acord ca va exista un "Sfarsit", dar nu nu pot preciza cand si cum se va produce acesta. Savantii cred ca extraterestrii vor invada Pamantul, iar preotii sustin ca Iisus va reveni pe Pamant cu "carele de foc".

TEORII. Exista numeroase versiuni referitor la cauzele distrugerii Pamantului, multi oameni fiind insa convinsi ca evenimentul va fi legat de descrierile existente in paginile Bibliei. Teorii privind la modul in care va avea loc "Sfarsitul lumii" apar cu regularitate si este foarte posibil ca una dintre ele sa se confirme. Autorul lucrarii "Speranta Pandorei", James Finn, este de parere ca "Ziua de Apoi" va fi in luna martie 2006. Multi altii sunt convinsi ca anul fatidic va fi 2012, si acestea nu sunt singurele versiuni.

DEZASTRE NATURALE. Mai multe catastrofe naturale ar putea provoca "Sfarsitul". Procesul incalzirii globale va determina cresterea nivelului marilor cu 10 metri sau mai mult, provocand disparitia unor suprafete imense de pamant sub apa si crize alimentare severe. Dar vor exista supravietuitori. Eruptia unui vulcan foarte activ ar putea fi o alta cauza a disparitiei vietii pe Pamant. Recentele cresteri dramatice ale valorilor temperaturii in diferite regiuni ale globului si producerea unor cutremure par sa confirme ipoteza respectiva. Avand in vedere ca o asemenea eruptie dureaza foarte mult, exista serioase motive de ingrijorare. Ultimul vulcan superactiv care a erupt a fost Toba, din Insula Sumatra, in urma cu 75.000 de ani. Paradoxal, in regiunea respectiva s-a inregistrat recent un numar de seisme de mare magnitudine.

VALUL GALACTIC. James Finn crede ca "Sfarsitul" va fi provocat de un "Val Galactic". Acesta ar fi cel de-al patrulea eveniment de acest fel din istoria Terrei. Specialistii sunt de parere ca datele si momentul producerii urmatorului "Val" s-ar fi putut descifra inca de la cel anterior. Din nefericire, multe informatii referitoare la subiectul respectiv s-au pierdut sau au fost ascunse, astfel incat Finn a petrecut o perioada indelungata studiind dovezile care au mai ramas, in speranta ca va putea afla mai multe despre viitorul "Val". James crede ca religia a fost creata in mod special pentru a transmite oamenilor informatiile respective. Dar se pare ca producerea neasteptata a unui "Val Galactic" de mai mica intensitate a deturnat cursul evenimentelor, determinand "rescrierea" religiei in varianta pe care o cunoastem astazi.

ZIUA FATIDICA
"Valul galactic", despre care Finn crede ca se va produce in luna martie 2006, va distruge toate formele de viata de pe planeta. Totusi, "Locuitorii Stelelor", pe care, de obicei, credinciosii ii numesc "Ingeri", vor sosi la bordul unor OZN-uri (descrise sub forma unor "care de foc" in paginile Bibliei), cu putin timp inainte de declansarea procesului distrugerii propriu-zise a Terrei. Ei vor salva o parte dintre pamanteni, dar nu pe toti. Multe dintre "semnele" referitoare la "Valul Galactic" ar putea parea cunoscute si asemanatoare anumitor pasaje din Biblie. Aceasta similitudine nu ar fi deloc doar o simpla coincidenta, daca tinem cont ca "mesajul" a fost "ascuns" in invatamintele biblice, potrivit teoriei lui Finn.
×
Subiecte în articol: gala