x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tonomatul sitcom

Tonomatul sitcom

de Adriana Vaduva    |    22 Oct 2010   •   00:00
Tonomatul sitcom

Irninis Miricioiu, Eda Marcus, Diana Dimian, Mihnea Mihăiţă, Andreeas Petrescu şi Alec Secăreanu sunt protagoniştii noului proiect.



Luna octombrie v-a prilejuit o reîntâlnire cu Tonomatul DP 2. Aproape să nu-l recunoaşteţi, pentru că şi-a schimbat şi "hainele", şi "look-ul". Tonomatul este acum "Tonomat Production", o nouă firmă de publicitate. Proprietarul firmei este Alec, iar Diana este prietena lui, geloasă că Alec a angajat-o pe Eda pe post de PR. Irninis, prietena Dianei, ziaristă de scandal, încearcă să salveze "onoarea" Dianei şi o şicanează pe Eda. Mihnea este creativul. El trebuie să găsească rezolvarea oricărei probleme. Alec îşi doreşte un rea­lity-show, aşa că toţi se oferă să dea o mână de ajutor. Şi fiind vorba despre televiziune, Andreas, vechi pre­zentator din TVR şi cel mai bun prieten al lui Alec, nu poate lipsi din acest proiect.

ROLURI. Ce spun protagoniştii despre noua misiune? "Sunt actor, sunt obişnuit cu scena, dar televiziunea m-a luat prin surprindere. Cu toate că am jucat în reclame, nu ştiam cât de complexă şi interesantă poate fi munca în televiziune. Emisiunea este practic un sitcom în direct. Nu cred că s-a mai făcut aşa ceva în România până acum", spune Alec. La rândul ei, Eda lucrează în televiziune de 10 ani şi a fost, pe rând, reporter, redactor, producător şi prezentator de emisiuni de divertisment sau muzicale: "Un singur lucru îmi lipsea - «Tonomatul DP 2» -, deşi în urmă cu şase ani am fost coprezentatoarea lui Cătălin Măruţă înainte să plece din TVR. Provocarea principală a acestui proiect este faptul că sunt pusă în postura de a «juca» un rol, de a mă apropia cât mai mult de meseria de actor, lucru pe care mi l-am dorit dintotdeauna". "Suntem o echipă super. Mă bucur că fac parte din această gaşcă nebună. Personajul meu e omul bun la toate. Nu există problemă căreia să nu-i găsesc rezolvare", spune Mihnea despre rolul său. Diana este vorbăreaţa găştii: "Personajul Diana seamănă cu mine: veselă, spontană şi interesată de lumea din jurul ei".

Andreas şi-a dorit foarte mult să ajungă la Tonomat. După ce a aşteptat răbdător să plece Măruţă, Alina Sorescu, Ştefan Lungu, Alin Oprea, Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă, iată că i-a venit şi lui rândul. "Sunt prin­tre prezentatori. În sfârşit, am ajuns!", glumeşte Andreas. Ultima, dar nu cea din urmă, este Irninis. Pentru ea Tonomatul este o nouă etapă şi mai ales o provocare, în primul rând pentru că noul format presupune asumarea unui personaj în cadrul unui grup de colegi care aproape toţi au mai avut de-a face cu "teatrul". "Poate şi de aici noutatea unei astfel de colaborări..., însă, atât timp cât te simţi bine în pielea personajului pe care îl interpretezi într-un astfel de «reality-show», este imposibil să nu transmiţi acest lucru şi celor care te privesc."

×
Subiecte în articol: vedete