x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Top Gear - Cat de buna e ideea de a intra intr-un zid cu 120 de km/h? ● VIDEO

Top Gear - Cat de buna e ideea de a intra intr-un zid cu 120 de km/h? ● VIDEO

03 Noi 2008   •   00:00
 Top Gear - Cat de buna e ideea de a intra intr-un zid cu 120 de km/h? ● VIDEO

Realizatorul Top Gear, Jeremy Clarkson, cu un cunoscut apetit pentru distrugere, spune despre ultima sa escapada ca a fost o agonie a urletului. Nici n-ar avea cum sa fie altfel atunci cand ciocnesti un camion de un zid, la viteza maxima...



In ideea de a oferi o imagine cat mai reala despre problemele si dificultatile cu care se confrunta in activitatea lor soferii de camion, producatorii Top Gear, au pregatit o serie de experimente pentru prezentatorii emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Clarkson a trebuit sa se puna in postura conducatorului unui camion care, ruland cu viteza maxim admisa de lege, sa intre intr-un zid. Desi producatorii au luat toate masurile ca experimentul sa se produca in conditii de maxima siguranta, Clarkson a iesit din incident cu rani destul de grave, el declarand ca acesta a fost cel mai grav accident pe care l-a trait in cei 31 de ani de cand conduce.

"Nu puteam merge. Nu puteam vorbi. Nu puteam gandi", descrie Clarkson urmarile impactului dintre camion, la volanul caruia se afla, si zidul de caramida, ales ca tinta.

"Adolescentii vad prin filme secvente in care masina in care se afla Bruce Willis intra cu avant intr-un elicopter, dupa care, el e in plina forma, reusind sa mai puna la punct niste baieti rai. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Am iesit din acest impact intr-o stare pe care n-o pot descrie alfel decat o agonie a urletului."

"Cred ca toata lumea ar trebui sa treaca prin experienta asta inainte de a primi permisul de conducere. Vor realiza ca un astfel de accident chiar e dureros si ca e o buna idee sa fi mai precaut, pentru a nu trai asa ceva."
www.dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: lumea