x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trăsniţi din NATO

Trăsniţi din NATO

31 Aug 2007   •   00:00

Din 3 septembrie, soldaţii "trăsniţi" revin pe micul ecran. Găsiţi vinovaţi pentru distrugerea unităţii care ii găzduia, soldaţii sunt acuzaţi de incompetenţă şi daţi afară din serviciul militar.

Acuzaţi de incompetenţă, soldaţii sunt daţi afară din serviciul military


Din 3 septembrie, soldaţii "trăsniţi" revin pe micul ecran. Găsiţi vinovaţi pentru distrugerea unităţii care ii găzduia, soldaţii sunt acuzaţi de incompetenţă şi daţi afară din serviciul militar. Astfel, noul sezon al serialului va urmări destinele acestora in viaţa civilă, mediu complet nou pentru ei. Noutatea este dată şi de faptul că acţiunea va fi impărţită in două poveşti distincte şi aparent fără legătură.

"CIVILIE". Mărlanu nu poate accepta ideea că nu mai este soldat şi refuză să renunţe la uniforma militară. In cele din urmă ajunge să intre in mafie involuntar, fiind folosit in cele mai "murdare" activităţi, fără să realizeze implicaţiile. Chiorete se angajează in poliţie şi, cu ajutorul abilităţilor sale paranormale, va reuşi să elucideze cele mai misterioase cazuri. Pupăză se visează vedetă de televiziune şi, pentru a-şi realiza visul, pune la cale fel de fel de trăsnăi. Gogoaşe semnează un contract fabulos cu o casă străină de producţie de filme pentru adulţi şi primeşte un avans cu care işi cumpără o vilă prin credit ipotecar. Vandame işi continuă relaţia cu Ema şi se mută impreună intr-un apartament cu chirie. Se angajează ca bodyguard şi şofer al unui personaj foarte influent, reuşind să căştige mulţi bani.

FETELE. Ema se ocupă in contiunare de spionaj, dar pentru a rămăne sub acoperire se asociază cu Iuliana şi Desire şi deschid un cabinet psihologic. Rămasă văduvă, Iuliana este in permanenţă in căutarea unui iubit. Datorită experienţei sale de viaţă, ea le sfătuieşte pe Ema şi pe Desire in problemele amoroase. Şi Desire işi caută iubirea, după despărţirea de Chio-rete. Ea va fi generatorul de efervescenţă şi zăpăceală din grupul celor trei prietene.

×
Subiecte în articol: serial