x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tricolori/ Ilie Dumitrescu, atacat în propria galerie de artă!

Tricolori/ Ilie Dumitrescu, atacat în propria galerie de artă!

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Feb 2008   •   00:00
Tricolori/ Ilie Dumitrescu, atacat în propria galerie de artă!

10:54 • Fostul mare internaţional român Ilie Dumitrescu a fost atacat luni de trei bărbaţi, dintre care unul ar fi jandarm, în incinta galeriei de artă a fostului internaţional. În momentul atacului, alături de Dumitrescu se aflau doi poliţişti în civil care veniseră pentru detalii legate de alte ameninţări primite de fostul fotbalist şi zilele trecute.

Fostul mare internaţional român Ilie Dumitrescu a fost atacat luni de trei bărbaţi, dintre care unul ar fi jandarm, în incinta galeriei de artă a fostului internaţional. În momentul atacului, alături de Dumitrescu se aflau doi poliţişti în civil care veniseră pentru detalii legate de alte ameninţări primite de fostul fotbalist şi zilele trecute.

AMENINŢAT. Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, arată că Ilie Dumitrescu ar mai fi fost ameninţat, sâmbătă, iar duminică, agresorii au trecut prin faţa la domiciliului său, cel mai probabil, pentru a-i arăta că ştiu unde locuieşte. Luni după-amiază, doi poliţişti de la Secţia 10 s-au deplasat la galeria de artă a lui Ilie Dumitrescu de pe strada Lipscani, din sectorul 3, pentru a-i audia pe toţi angajaţii în legătură cu ameninţările primite de fostul atacant al naţionalei României. Tot luni, în jurul orei 13:30, pe când poliţiştii se aflau în galerie, au intrat doi bărbaţi. Potrivit martorilor, unul i-a pus pistolul la cap lui Dumitrescu, iar celălalt cuţitul la gât. Un al treilea bărbat a aşteptat la uşă. Poliţiştii au intervenit imediat, însă au reuşit să prindă doar unul dintre agresori care, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, ar fi angajat al Jandarmeriei. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Teodorescu, nu a confirmat faptul că unul din agresori ar fi angajat al instituţiei. Ceilalţi doi au fugit şi sunt căutaţi. Fratele lui Ilie Dumitrescu, Bogdan, este rănit uşor la mână. Martorii spun că agresorii au făcut referire la ultilităţile de la două imobile pentru care Ilie Dumitrescu ar fi în litigiu. Ilie Dumitrescu a declarat luni că acţiunea de intimidare, precum şi ameninţările de la sfârşitul săptămânii trecute, ar fi fost comandate de persoanele pe care ar urma să le evacueze silit în baza unor hotărâri judecătoreşti. Conform unor ipoteze, lansate chiar de fostul fotbalist, în spatele acestui atac s-ar ascunde Horia Opran, un controversat om de afaceri, cu care Ilie Dumitrescu are două litigii.

×
Subiecte în articol: magazin dumitrescu ilie ilie dumitrescu