x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Turistul

Turistul

de Adriana Vaduva    |    06 Ian 2011   •   17:32
Turistul

145266-03-07tv-24.jpgFormează, separat evident, două dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Deşi nu sunt „luaţi” oficial, dovedesc că o căsnicie nu ţine cont de acte. Atât Angelina Jolie, cât şi Johnny Depp au relaţii trainice cu Brad Pitt, respectiv Vanessa Para­dis. Dacă Brangelina s-a format în 2005, în timpul filmărilor la „Domnul şi Doamna Smith”, Depp şi Vanessa au o relaţie de 12 ani.

Jolie şi Depp s-au cunoscut la fil­mările pentru „Turistul”, dar, având multe în comun, nu le-a fost greu să se împrietenească şi chiar să-şi dea sfaturi despre creşterea copiilor.

EA, DESPRE EL. La premiera de la New York, Angelina a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său din film. „Când ne-am întâlnit, am vorbit în prima oră despre copii şi în a doua despre Franţa şi ne-am distrat de minune. Ne-a făcut plăcere să lucrăm împreună şi sper că asta se va vedea”, a declarat Jolie pentru The Hollywood Reporter.

EL, DESPRE EA. Într-un interviu publicat parţial de tabloidul brita­nic The Mirror, Johnny Depp s-a declarat impresionat de frumuseţea actriţei americane şi a vorbit despre dificultatea turnării scenelor de dragoste.  „Am avut cu siguranţă câ­teva zile dificile la filmări. Acest gen de scene este întotdeauna destul de ciudat. Trebuie să le priveşti cu amu­zament, singura soluţie fiind să râzi de ele şi să îţi permiţi să te simţi ca un prost. (...) Însă Angelina este ca o în­truchipare a unui poem ­– frumuseţea perfectă care în acelaşi timp este foarte profundă şi foarte inte­ligentă”, a spus actorul.

×
Subiecte în articol: fun