x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un candidat de "succesuri" / Sarah Palin nu ştia că Africa este un continent!

Un candidat de "succesuri" / Sarah Palin nu ştia că Africa este un continent!

06 Noi 2008   •   00:00

Sarah Palin i-a întâmpinat pe consilierii lui John McCain în camera de hotel înfăşurată într-un prosop, nu ştia că Africa este un continent, iar vestimentaţia din timpul campaniei a costat cu zeci de mii de dolari în plus faţă de suma anunţată oficial, relatează The Times în ediţia electronică.



Potrivit postului Fox News, Palin nu a înţeles faptul că Africa este un continent, şi nu o ţară, şi nu ştia ce ţări fac parte din Acordul nord-american pentru liber-schimb.

În plus, fostului candidat republican la vicepreşedinţia Statelor Unite i s-a spus să îşi cumpere trei compleuri pentru Convenţia republicană şi să angajeze un stilist. În schimb, aceasta a mers la cumpărături în magazine de lux, cheltuind excesiv pe vestimentaţia din campanie, potrivit revistei Newsweek. Aceeaşi publicaţie, care citează surse din cadrul echipei de campanie a lui McCain, susţine că un donator bogat s-a oferit să-i plătească hainele, dar că acesta ar fi fost "şocat când a primit nota de plată".

Revista mai dezvăluie faptul că Palin a utilizat cărţile de credit ale unor membri ai echipei de campanie pentru a-şi cumpăra haine, iar vestimentaţia soţului ei, Todd, a costat 40.000 de dolari. Mai multe haine, susţine publicaţia, s-au pierdut.

În plus, înaintea Convenţiei partidului din Saint Paul, când consilierii lui McCain, Steve Schmidt şi Mark Salter, au mers în camera de hotel a lui Palin pentru a pune la punct detaliile convenţiei, aceasta i-a întâmpinat înfăşurată într-un prosop, iar un altul îi acoperea părul ud. Ea le-a sugerat oasepţilor să vorbească puţin cu Todd, adăugând: "Voi veni şi eu într-un minut".

De asemenea, în momentul în care Hillary Clinton a pierdut învestitura democrată la prezidenţiale, aceasta ar fi avut o conversaţie îndelungată şi prietenoasă cu John McCain, potrivit aceleiaşi surse. "Clinton se înţelegea mai bine cu McCain decât se înţelegea ea cu Obama", subliniază revista.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea