x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un concurent la American Idol s-a sinucis langa casa Paulei Abdul

Un concurent la American Idol s-a sinucis langa casa Paulei Abdul

13 Noi 2008   •   00:00

Paula Goodspeed, in varsta de 30 de ani, fost concurent in cadrul reality-show-ului American Idol, s-a sinucis in urma unei supradoze de medicamente, in apropierea casei Paulei Abdul, unul dintre judecatorii concursului.



In 2006, cand s-a prezentat in concurs, Goodspeed, s-a declarat un fan inflacarat al lui Abdul. Asta nu a impiedicat membrii juriului sa ii desconsidere prestatia muzicala intr-un mod aproape umilitor.

Goodspeed a interpretat un cantec din repertoriul Tinei Turner, dar nu a reusit sa impresioneze pozitiv juriul, unul dintre ei declarandu-se uimit de faptul ca poate canta avand atat de mult metal in gura, referindu-se la plombele pe care protagonista le avea.

Desi s-a declarat un fan inflacarat al Paulei Abdul, aceasta a fost nemiloasa, declarand ca nu are cuvinte pentru a descrie prestatia, si asta nu in sensul pozitiv.

Conform raportului politiei, masina in care a fost gasit corpul lui Godspeed, la cateva case de locuinta din Los Angeles a Paulei Abdul, avea numarul de inregistrare ABL LV, un posibil acronim pentru "Abdul Love" ("O iubesc pe Abdul") si un poster al cantaretei lipit pe luneta.

Un purtator de cuvant al Paulei Abdul a declarat pentru presa ca aceasta se este profund socata de gestul comis de admiratoarea sa, in inima sa fiind alaturi de tistetea familiei victimei.




   

×
Subiecte în articol: lumea