x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un înghiţitor de săbii s-a autohipnotizat în oglindă!

Un înghiţitor de săbii s-a autohipnotizat în oglindă!

06 Ian 2010   •   00:00
Un înghiţitor de săbii s-a autohipnotizat în oglindă!

Hannibal Helmurto, numele de scenă al unui înghiţitor de săbii în vârstă de 38 de ani, a stat pironit în faţa propriei oglinzi vreme de cinci ceasuri, după ce s-a autohipnotizat în timpul unui exerciţiu de rutină.

Hannibal era un novice în domeniu, apelând la cursurile de autohipnoză din dorinţa de a îmbunătăţi performanţele sale în arena circului, starea de transă urma să-i uşureze "aglutinarea"  mai multor obiecte ascuţite în acelaşi timp.

Deşi procedura ar fi urmat să lase cu gura căscată audienţa, primul transpus în aceasta stare a fost chiar circarul. Soţia sa spune că în momentul în care l-a găsit era ca un zombie, cu pupilele contractate stătea holbându-se la reflexia propriei imagini din oglindă.

Hannibal spune că îşi reaminteşte doar faptul că s-a trezit la ora 10, şi că şi-a început practicarea exerciţiului zilnic de hipnoză. El spune că nu are idee cum au trecut cele cinci ore petrecute în faţa oglinzii, dar că senzaţia a fost foarte plăcută. Cu toate simţurile adormite, corpul său era foarte relaxat, părindu-i-se că pluteşte, dar mintea sa era puternic concentrată.

Cum n-a fost în stare să-l scoată din amorţeală cu propriile puteri, soţia sa a apelat la ajutorul unui hipnoterapeut, care a dezamorsat situaţia vorbindu-i la telefon.

Ca istoric se poate menţiona că nu este prima mostră de neîndemânare a circarului, în timpul unui spectacol de la circul unde  are spectacol, Circul Ororilor, a reuşit să-şi perforeze gâtul în încercarea sa de a "lua masa" cu forţa, lama unei săbii lungi de  1,2m fiind prea puţin dispusă să treaca normal prin gâtul său.

Judecând după aparenţe, deci superficial, figura cu care se prezintă în societate nu are prea multe şanse să prezinte, vreo sclipire măcar, a unei urme de inteligenţă... Aşa că, Hannibal Helmurto este un nume de care vom mai auzi cu siguranţă.

×
Subiecte în articol: magazin