x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un Moş Crăciun subacvatic!

Un Moş Crăciun subacvatic!

de Raluca Grintescu    |    17 Dec 2007   •   00:00
Un Moş Crăciun subacvatic!
Sursa foto: YOSHIKAZU TSUNO/

Pentru a atrage căt mai mulţi vizitatori in preajma Crăciunului, Parcul acvatic Hakkeijima Sea Paradise din Yokohama, Japonia, a venit cu o idee năstruşnică.

Pentru a atrage căt mai mulţi vizitatori in preajma Crăciunului, Parcul acvatic Hakkeijima Sea Paradise din Yokohama, Japonia, a venit cu o idee năstruşnică. In locul spectacolelor clasice cu care erau obişnuiţi vizitatorii, angajaţii au pregătit un show tematic special, in care dresorii sunt costumaţi in Moş Crăciun, iar balenele albe poartă accesorii care mai de care mai trăsnite.

RECORD:Internaut la 99 de ani

Este probabil cel mai bătrăn internaut din lume, şi chiar dacă nu este aşa, părintele Francis Deibel merită cu siguranţă o menţiune in lumea web-ului, notează ziarul La Stampa. Zilnic, el petrece intre trei şi patru ore in faţa computerului, schimbănd e-mail-uri cu o mulţime de persoane. A inceput să trimită e-mail-uri in 1990 şi de atunci o ţine lanţ. El are un mesaj pentru persoanele vărstnice: "Nu vă temeţi de computere! Invăţaţi să le folosiţi. Nu vă pierdeţi vremea privind la televizor!".

MOTIV:Suspendată că il cenzura pe Iisus

O invăţătoare de la o şcoală elementară din Florenţa a fost suspendată din funcţie după ce a fost denunţată de tatăl unui copil căruia i-a interzis să deseneze un Iisus copil printre decoraţiile de Crăciun care urmau să impodobească sala de clasă. Comportamentul cadrului didactic a fost contestat de responsabili din invăţămănt, insă nu din motive religioase, ci pentru că "a limitat creativitatea copilului".

×
Subiecte în articol: magazin