x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un puştan rus l-a întâlnit pe Yeti în Siberia. Crezi că este adevărat? (VIDEO)

Un puştan rus l-a întâlnit pe Yeti în Siberia. Crezi că este adevărat? (VIDEO)

13 Feb 2013   •   20:27
Un puştan rus l-a întâlnit pe Yeti în Siberia. Crezi că este adevărat? (VIDEO)

Un elev de 11 ani din Rusia l-ar fi văzut pe Yeti, iar un expert spune că videoclipul filmat de băiat este cel mai bun de până acum.

 
Copilul ar fi filmat cu telefonul mobil un Yeti, în regiunea Kemerovo din sudul Siberiei, iar atunci când creatura se întoarce către băiat, acesta este auzit ţipând: "O să fiu mâncat!".
 
"Nu mă îndoiesc că era Yeti. Stătea în modul său tipic, cu spatele uşor aplecat şi cu braţele lungi atârnând", a declarat Igor Burtsev, director al International Centre of Hominology din Moscova, potrivit Siberian Times.
 
"Este un video real, nu este falsificat. În curând experţii vor încerca să afle sexul creaturii. Urmele lăsate în zăpadă sunt interesante:  nu sunt doar lungi, ci şi foarte mari. Pare că a mers spre sat, apoi s-a întors chiar pe urmele sale", mai spus Burtsev.
 
Yeti a fost filmat de Yevgeny Anisimov, care se afla cu doi prieteni în pădure, la circa 29 de kilometri distanţă de oraşul minier Leninsk-Kuznetskiy.
 
"Se plimbau şi au observat mai multe urme gigantice pe zăpadă. Au fost foarte curioşi şi au mers după ele, filmând drumul cu telefonul mobil. Deodată l-au văzut pe Yeti, la circa 50 de metri distanţă de ei. Şi el i-a văzut, s-a mişcat brusc şi a fugit la stânga. Băieţi au fugit speriaţi în direcţia opusă", povesteşte Burtsev.
 
Filmarea ar fi fost făcută în luna ianuarie.

×
Subiecte în articol: yeti siberia elev filmare telefon mobil