x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un rendez -vous cu Andreea

Un rendez -vous cu Andreea

15 Iun 2007   •   00:00

Şi-a schimbat numele de scenă, a lansat un album "hot" şi mai are o dorinţă: să aibă propria trupă de instrumentişti!

"Am o singură dorinţă: să fiu fericită! Dacă ar fi să detaliez, asta inseamnă: să am o carieră implinită, să am o familie, să iubesc şi să fiu iubită. Sunt dorinţele pe care le are orice femeie!", susţine Andreea, care s-a decis, o dată cu lansarea albumului "Rendez-Vous", să-şi continue cariera sub numele din buletin.

Şi-a schimbat numele de scenă, a lansat un album "hot" şi mai are o dorinţă: să aibă propria trupă de instrumentişti!

"Am o singură dorinţă: să fiu fericită! Dacă ar fi să detaliez, asta inseamnă: să am o carieră implinită, să am o familie, să iubesc şi să fiu iubită. Sunt dorinţele pe care le are orice femeie!", susţine Andreea, care s-a decis, o dată cu lansarea albumului "Rendez-Vous", să-şi continue cariera sub numele din buletin. Totuşi, Blondy va rămăne numele de scenă internaţional, intrucăt, aşa cum spune ea, este un nume care i se potriveşte, are un mai mare impact, iar in muzică, acest aspect contează.

ASPIRAŢII. Pe lăngă surprizele de pe noul material discografic - o colaborare cu fostul solist Boney M, Brad Vee Johnson - Andreea ne mai pregăteşte ceva cu totul special. De fapt, este un proiect in derulare. "Un adevărat artist trebuie să treacă prin mai multe etape de maturizare, iar o trupă de instrumentişti reprezintă apogeul carierei şi totodată momentul in care poţi demonstra tuturor capacităţile tale artistice. Pentru mine, acest pas, pentru care am muncit ani in şir, este unul foarte important", ne povesteşte artista despre dorinţa ei de a avea propria trupă de instrumentişti, dorinţă care i se va indeplini in această toamnă. Insă pănă la toamnă Andreea are o vară tumultuoasă, in care concertele sunt nelipsite, fapt pentru care concediul se reduce la o scurtă vacanţă. "Nu voi avea foarte mult timp liber la dispoziţie in această vară. Poate voi reuşi să-mi iau căteva zile libere. Nu m-am hotărăt insă unde imi voi petrece vacanţa", spune ea.

CLAR NU! Nu există nimic mai mult decăt o relaţie profesională intre Andreea şi Ionuţ Dolănescu, aşa cum au vuit ziarele de ceva vreme. "Este adevărat că suntem foarte buni prieteni, insă nimic mai mult", ne-a mărturisit ferm Bănică, cu atăt mai mult cu căt povestea ei de iubire se consumă, de mai bine de zece ani, cu Lucian, care este şi managerul ei. Că tot veni vorba de familie, Andreea nu este incă pregătită să fie mămică, deşi işi doreşte. "Nu-mi place să-mi planific viaţa. Sigur, imi doresc o familie frumoasă, vreau copii, insă toate la timpul lor. Copiii vor veni atunci cănd trebuie, cănd voi fi pregătită. Căt despre tatăl lor, acesta va fi Lucian". Pănă atunci insă, muzica, sufletul ei pereche, are prioritate. "Nu o să mă las de muzică niciodată, iar cănd o să am 80 de ani o să cănt cu aceeaşi poftă cu care cănt acum", recunoştea pănă nu demult cea care-şi spunea Blondy.

×
Subiecte în articol: andreea cover story