x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un român a provocat ISTERIE la Britain’s Got Talent! Juraţii s-au luat la ceartă, unul dintre ei a primit un pahar cu apă în faţă (VIDEO)

Un român a provocat ISTERIE la Britain’s Got Talent! Juraţii s-au luat la ceartă, unul dintre ei a primit un pahar cu apă în faţă (VIDEO)

28 Mai 2014   •   14:01
Un român a provocat ISTERIE la Britain’s Got Talent! Juraţii s-au luat la ceartă, unul dintre ei a primit un pahar cu apă în faţă (VIDEO)

Un român a reuşit să-i facă pe membrii juriului concursului "Britain’s Got Talent" să se ia la harţă, unul dintre ei primind, la un moment dat, un pahar cu apă în faţă de la colega de platou.

Este vorba despre Tarky, cel care în urmă cu câţiva ani pretindea că a avut o relaţie cu Mihai Trăistariu.

După ce a primit un bilet verde pentru semifinala celebrului concurs, Tarky a apărut pe scenă îmbrăcat în roz şi a început să cânte melodia "It's raining man" al trupei Weather Girls.

Introducerea i-a fost făcută de juratul David Walliams, care, în emisiunea precedentă l-a trimis pe român în semifinală. "Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe băiatul meu de aur, bomba sexy Cristian Spiridon. Suntem toţi fete de la meteo (The Weather Girls)", a spus Walliams.

Tarky, care a falsat de la primul vers, a primit imediat un X din partea lui Simon Cowell.

Ce a urmat, vedeţi în clipul de mai jos!


×