x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un violonist, întrerupt în timpul unui concert de un telefon mobil. Peste un milion de persoane s-au uitat la reacţia lui Lukas Kmit (VIDEO)

Un violonist, întrerupt în timpul unui concert de un telefon mobil. Peste un milion de persoane s-au uitat la reacţia lui Lukas Kmit (VIDEO)

23 Ian 2012   •   12:08
Un violonist, întrerupt în timpul unui concert de un telefon mobil. Peste un milion de persoane s-au uitat la reacţia lui Lukas Kmit (VIDEO)

Inainte sa inceapa un spectacol de teatru sau un concert de muzica clasica, publicul este rugat sa isi inchida telefoanele. Din pacate, multi nu se supun acestei reguli, soneria unui telefon mobil intr-o sala de spectacole reusind uneori sa strice atmosfera.

Violonistul Lukas Kmit din Slovacia a fost intrerupt de sunetul unui Nokia in timp ce sustinea un concert, scrie Daily Mail.

Telefonul mobil a inceput sa sune atunci cand Kmit interpreta cea mai linistita parte din piesa. Insa, in loc sa se enerveze, violonistul s-a oprit cateva secunde, a zambit, apoi a continuat sa cante improvizand pe soneria telefonului mobil.

Publicul a fost incantat, la final aplaudand frenetic.

Momentul a fost postat pe Youtube, fiind vazut in cateva luni de peste un milion de persoane.

Luna aceasta, si orchestra filarmonica din New York a fost nevoita sa-si intrerupa interpretarea Simfoniei IX de Gustav Mahler, din cauza soneriei unui telefon mobil al unui spectator din primul rand.

×
Subiecte în articol: muzica vioară concert telefon mobil