x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Val nou de burtici celebre

Val nou de burtici celebre

de Adriana Vaduva    |    30 Iul 2010   •   00:00
Val nou de burtici celebre
Sursa foto: /Reuters

Hollywoodul intră în alertă. Un val nou de burtici celebre "ameninţă" covorul roşu. După ce în 2008 barza le-a avut în vizor pe Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Jessica Alba, Christina Aguilera, Halle Berry, Nicole Kid­man, acum se pregătesc Celine Dion, Christina Applegate, Alicia Keys, Kelly Preston.

GEMENI. Visul lui Celine Dion de a avea o familie mare este pe cale să se împlinească. Soţul artistei, René Angelil, a anunţat de curând că Celine este însărcinată, iar sarcina este dublă. "Celine speră să aibă o sarcină sănătoasă. Ea spera să aibă un copil, iar vestea că vom avea doi este o binecuvântare", a declarat acesta. Presa nord-americană susţine că sarcina a survenit în urma unui tratament pentru fertilizare. Cei doi mai au împreună un băiat, Re­ne-Charles, în vârstă de 9 ani.

Tot gemeni se zvonea că au şi soţii Travolta. Însă aceştia au infirmat informaţiile apărute în presă. La un an după moartea fiului lor, John Travolta a anunţat în luna mai pe site-ul propriu că soţia sa, Kelly Preston, este în­sărcinată: "Este imposibil să ţii un secret ca ăsta, mai ales când este o aşa veste minunată. Vrem să fim primii care vă anunţă că vom avea un nou membru în familie". Şi cântă­reaţa Alicia Keys este pe cale să-şi îndeplinească visul de a deveni mamă. Reprezentantul artistei şi al logodnicului său, Swizz Beatz (pe numele său ade­vărat Kasseem Kean), a anunţat că cei doi aşteaptă un copil şi că urmează să se căsătorească în cadrul unei ceremonii private la sfârşitul acestui an.

MARRIED WITH CHILDREN.
La rândul său, fos­ta Kelly Bundy, adică actriţa Christina Applegate, este şi ea mândra po­se­soare a unei burtici. Vestea este cu atât mai îmbu­cu­ră­toare cu cât Chris­tina a reuşit să în­vin­gă cancerul la sân, în 2008 su­fer­ind o dublă mastectomie. Actriţa şi logodnicul său, Martyn Lenoble, s-au logodit de Sfântul Valentin anul acesta, după o relaţie de doi ani. Ea a spus ­atunci: "Ce urmează? Copii, mulţi co­pii. Mă rog, nu prea mulţi, doar doi".

ÎNGERII VICTORIEI. Manechinele de la Victoria's Secret sunt, fără îndo­ială, unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Acum am putea spune că sunt şi cele mai frumoase mămici din lume. Tonul l-a dat Heidi Klum, care are deja patru copii. A urmat-o Alessandra Ambrosio, care a dat naştere unei fetiţe, Anja, iar acum se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Şi modelul Doutzen Kroes, 25 de ani, este însărcinată în trei luni. Ea şi logodnicul său, DJ-ul Sunnery James, au confirmat la 15 iulie că urmează să devină părinţi. Ar mai fi pe "lista de aşteptare" Mi­randa Kerr, care s-a căsătorit  în secret cu Orlando Bloom.

×
Subiecte în articol: vedete