x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vară fierbinte pentru Florentina

Vară fierbinte pentru Florentina

07 Sep 2007   •   00:00

Inceputul verii a fost pentru Florentina Opriş, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunilor "Sport cu Florentina" (luni-vineri, ora 8:00) şi "Sport, dietă şi o vedetă" de la Prima TV, unul foarte agitat.

Vedeta de la Prima pregăteşte un nou CD cu exerciţii fizice

Inceputul verii a fost pentru Florentina Opriş, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunilor "Sport cu Florentina" (luni-vineri, ora 8:00) şi "Sport, dietă şi o vedetă" de la Prima TV, unul foarte agitat. Fiul ei, Loren, a susţinut examenul de Capacitate şi a intrat cu brio la o clasă specială UNESCO la Colegiul I.L. Caragiale. "A urmat o nouă perioadă de stres, in care am reuşit să scot pe piaţă un nou CD. Este vorba despre «Exerciţii la birou», un material foarte indicat pentru persoanele care-şi petrec majoritatea zilei la serviciu", a declarat Florentina. Şi după ce a terminat de filmat toate emisiunile pentru durata verii, e clar că era timpul şi pentru o binemeritată vacanţă. "Mi-am dorit să am parte de o perioadă in care să combin relaxarea cu mişcarea şi cunoaşterea. Aşa că am ales ca destinaţie Spania, zona Catalunia, o regiune cu un peisaj variat, cu văi verzi şi pline de flori, cu oraşe-cetăţi şi cu o istorie foarte bogată", povesteşte vedeta Prima TV. Timp de două săptămăni, antrenoarea de fitness a incercat să descopere tradiţiile, frumuseţile şi istoria locurilor: "Am vizitat locul unde Salvador Dali a creat operele sale, Barcelona cu impresionantele lucrări ale lui Gaudi şi salba de oraşe-cetăţi". Vacanţa a continuat in ţară, pe Transfăgărăşan, la Bălea Lac şi in Ardeal. Dacă in Spania Florentina s-a delectat cu fructe de mare, pe plaiurile mioritice s-a răsfăţat "moderat" cu bucate ardeleneşti. "Relaxarea totală am simţit-o abia cănd am ajuns la cabana mea din Crivaia, in Munţii Semenicului, unde frumuseţea locului de pe malul lacului te copleşeşte", a adăugat Florentina.

UN NOU CD. Şi pentru că vacanţa i-a priit din plin, Florentina Opriş s-a apucat din nou de muncă. Pe lăngă un nou sezon de emisiuni, ea va incepe lucrul la un nou CD. De data aceasta este vorba despre rezolvarea unei probleme cu care se confruntă 80% dintre femei - celulita. De asemenea, site-ul personal www.florentina.ro a fost imbunătăţit cu noi informaţii despre o alimentaţie sănătoasă.

×
Subiecte în articol: vedete florentina