x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vaticanul dezminte: Papa nu se îmbracă de la Prada!

Vaticanul dezminte: Papa nu se îmbracă de la Prada!

de Veronica Micu    |    27 Iun 2008   •   00:00
Vaticanul dezminte: Papa nu se îmbracă de la Prada!

15:50 • L'Osservatore Romano, publicaţia oficială a Sfântului Scaun, a publicat un raport prin care dezminte celebra idee potrivit căreia suveranul pontif s-ar îmbrăca la casa de modă Prada.

L'Osservatore Romano, publicaţia oficială a Sfântului Scaun, a publicat un raport prin care dezminte celebra idee potrivit căreia suveranul pontif s-ar îmbrăca la casa de modă Prada.


ELEGANŢĂ. S-a spus de mai multe ori că pantofii roşii purtaţi de papa Benedict al XVI-lea ar fi creaţi de celebrul designer italian, dar de fapt aceştia sunt munca unui cizmar. Totuşi, papa este un fan al ochelarilor de soare marca Serengeti şi, cînd nu poartă pantofii creaţi de Adriano Stefanelli, se încalţă cu mocasini Geox. Articolul din L'Osservatore Romano are ca titlu "Straiele bisericeşti ale lui Ratzinger" şi este scris de spaniolul Juan Manuel de Prada, care nu este rudă cu celebrul designer. Acesta spune că revista americană Esquire l-a descris pe papă drept unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi din lume şi l-a complimentat pentru presupuşii mocasini Prada. Scriitorul a mai adăugat că zvonurile legate de Prada au apărut după ce papa Benedict a fost văzut purtînd, într-o dimineaţă de iarnă, o căciulă din hermină roşie stil "Moş Crăciun" cunoscută sub numele de Camauro. "Papa nu este îmbrăcat de Prada, ci de Cristos", a precizat Juan Manuel de Prada.

×
Subiecte în articol: magazin prada