x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Catalina Mihaescu

Vedete - Catalina Mihaescu

de Miruna Nicolae    |    16 Feb 2007   •   00:00
Vedete - Catalina Mihaescu

Cel mai aspru critic al vedetei este fiul sau

Cel mai aspru critic al vedetei este fiul sau

O vedem la pupitrul Stirilor 24 de luni pana joi, de la 12:00 la 17:00, din 30 in 30 de minute. Este mamica unui baietel in varsta de 4 ani si jumatate si a jucat intr-un film regizat de Nae Caranfil. Catalina Mihaescu a gasit echilibrul intre familie si cariera.

INCEPUT PE UNDE. Primul contact cu profesia de jurnalist a avut loc in adolescenta, intr-un post de radio din Braila. "Am inceput sa lucrez inca din timpul liceului, intr-un post de radio din Braila, orasul in care m-am nascut, apoi a urmat postul local de televiziune, unde am debutat ca prezentator de stiri, meserie de care, la putin timp, m-am si indragostit." Se pare ca uneori nu sunt de ajuns anumite calitati fizice pentru a fi un bun profesionist intr-o televiziune. Absolventa a Facultatii de Actorie, la Universitatea Ecologica, Catalina Mihaescu imbina actoria cu televiziunea. "Actoria m-a ajutat foarte mult. Ca si actorii, prezentatorii tv au nevoie de dictie si de respiratie corespunzatoare, astfel incat sa poata fraza cum trebuie, iar aceste exercitii se fac la Facultatea de actorie." La capitolul performante actoricesti, vedeta postului N24 are la activ un rol in filmul "Restul e tacere", regizat de Nae Caranfil.

"Actoria m-a ajutat mult. Prezentatorii tv au nevoie de dictie si de respiratie corespunzatoare, astfel incat sa poata fraza cum trebuie, iar aceste exercitii se fac la Facultatea de actorie"

MAMA CATALINA. Ziua prezentatoarei de stiri incepe de la ora 8:00, cand il duce la gradinita pe fiul sau, Andrei. Profesia de jurnalist si cea de mama se impaca foarte bine, marturiseste Catalina. "Ma regasesc in cele doua ipostaze. Andrei, baietelul meu de 4 ani si jumatate, este cel mai acerb critic al meu. De fiecare data cand apar la pupitrul stirilor N24, analizeaza de la vestimentatie pana la gestica si cand ajung acasa imi spune ce i-a placut si ce nu. Din pacate, nu prea am foarte mult timp liber. In general, imi petrec cat mai mult timp cu Andrei."

FARA SFATURI. In ceea ce-i priveste pe tinerii care vor o cariera in televiziune, Catalina a marturisit ca nu se simte in masura sa le dea sfaturi. Le-ar sugera, totusi, celor care aleg aceasta meserie, sa o ia in serios, sa se pregateasca si sa nu devina doar cititori de prompter… "Meseria de jurnalist te tine in priza mereu, asa ca se intampla sa iti sacrifici concedii pentru a fi in mijlocul evenimentelor", completeaza Catalina.
×