x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Diana Munteanu

Vedete - Diana Munteanu

de Mihaela Suciu    |    24 Iun 2005   •   00:00
Vedete - Diana Munteanu

Diana filmeaza de zor la serialul politist produs de Antena 1, "Un caz de disparitie", iar in luna august va pleca la Barcelona, nu alaturi de vreun barbat, caci sutine ca nu are, ci insotita de gasca ei de prietene.

Joci in filmul produs de Antena 1 "Un caz de disparitie", ceea ce nu e tocmai o premiera pentru tine…
Am avut mai multe rolisoare in filme, dar, drept sa-ti spun, acesta e primul rol principal si important pentru mine. Filmul este in regia domnului Dan Paduraru, iar partenerul meu direct in film este Andrei Vasluianu. Nici eu nu m-am gandit ca as putea juca intr-un film si ca as putea fi politista. M-a sunat Dan Paduraru ca face un film si ca ar avea un rol de politista pentru mine. I-am zis ca nu cred ca as putea sa fac eu chestia asta, chiar nu ma vad. El a zis: "Eu cred ca da, hai, da niste probe". Am dat probe si uite-ma si politista… Abia ne-am apucat, mai avem mult de filmat. Am avut si o singura scena mai violenta cu urmari si tras cu pistolul. Filmarile au loc la mare. De altfel, la sfarsit cred ca o sa fiu neagra toata.

Probabil pentru multi dintre telespectatorii de la MTV e o curiozitate alaturarea imaginii tale unui rol de politist…
Clar, probabil foarte multi m-ar fi vazut mai degraba intr-un rol din Baywatch, orice…

Orice, numai in bikini!
Ma rog, desi nu am un corp extraordinar…

Asta o zici tu, altii sunt de alta parere… Totusi, ai absolvit UNATC-ul, deci nu ar fi chiar o curiozitate sa joci, doar ca nu ai la activ teatru, cinematografie…
N-am si nici nu cred ca o sa joc teatru. Cat priveste filmul, regret ca se fac foarte putine productii in Romania, deoarece sunt foarte multi tineri actori foarte talentati. E pacat sa se piarda actori in teatre pentru ca nu au nimic altceva de facut… La noi nu exista scoala de actorie-film. La noi inseamna actorie doar teatru. Sa-ti spun ceva. Eram in facultate si in acelasi timp la "Scoala Vedetelor" si mi s-a interzis sa mai fac televiziune. Dupa aceea am inteles de ce - cei din teatru considera ca televiziunea strica un actor. S-ar putea sa fie adevarat, ca televiziunea sa altereze din calitatea actorului, dar eu nu cred asta. Fata de colegii mei din facultate am fost altfel, in sensul ca mi-am dat seama ca nu as putea face doar teatru si atat, ca nu as putea trai doar din asta si, din pacate, e un adevar.

Faptul ca vei juca in acest serial iti va deschide si posibilitatea de a juca teatru sau de a juca mai mult?
Nu m-am gandit la chestia asta.

Dar ce te-a motivat cand ai acceptat rolul?
Imi doresc foarte mult sa fac film, nu m-am gandit la nimic, am zis un da hotarat si atat. Nu am avut timp sa fac meseria asta bine sau chiar deloc, pentru ca televiziunea imi mananca foarte mult timp. Mai cred ca nu poti sa faci doua lucruri o data si sa le faci foarte bine.

Dar faci doua lucruri acum deodata - film si televiziune…
Teatrul si televiziunea nu au nimic in comun. Filmul si televiziunea macar au o camera in comun. Nici nu prea am auzit de oameni de televiziune in teatru, in film… Spune-mi despre personajul tau din "Un caz de disparitie", aceasta Dana Matei… Aceasta Dana Matei este un fel de adjunct al domnului politist-sef Andrei Vasluianu, alias Bogdan, si amandoi incercam sa rezolvam acest caz de disparitie a unei familii…

E bazat pe un caz real?
Da, e unul real si reconstituirea ma cam sperie. Nu o sa spun foarte multe despre ce se intampla. De multe ori, la filmari, ne surprinde ca traim foarte real ceea ce interpretam. Pana si vila in care s-a intamplat nenorocirea are un aer aparte. Avem momente cand filmam anumite scene si par a se fi intamplat acum, sunt "calde". Se produce la un moment dat o stare de genul acesta care e foarte buna pentru noi, e constructiva.

Dincolo de povestea disparitiei exista si o dezvoltare a vietii personajelor?
Intre noi doi exista un background care se deduce… Cultural sau amoros? (rade) Amoros.

Te bazezi pe faptul ca prezenta ta in acest film va functiona ca un carlig pentru publicul tau de la MTV?
Eu asa sper. Cred ca cei care se uita cu drag la MTV vor fi curiosi sa ma vada si in alta ipostaza decat cea de TOP 40.

Apropo de MTV, ce ne propuneti in vara asta?
O sa vedeti din iulie. Deocamdata, am implinit deja trei ani.

Ati scapat de pampersi si suzeta, deci!
Da, suntem pe drumul cel bun. Ma rog, mai facem noi in pantaloni, dar merge! (rade)

Cam asta cu munca, dar cu viata?
Vreau sa plec prin august afara din tara, ca sa termine si prietenele mele cu sesiunile, facultatile. Vrem sa plecam la Barcelona.

De ce nu mai faci si tu o facultate sau copii?
Vrei sa-ti dau un raspuns bun? N-am cu cine!

Toata lumea e convinsa ca ai cu cine!
(rade) Da? Chiar nu am, dar nu astept oferte.

Vrei sa-ti citesc o lista cu nume de barbati?
Nu, merci. Intotdeauna exista un barbat in plus, unul in minus, sapte in plus, trei in minus, doua, trei banuieli, m-am obisnuit.

Va fi o vara solitara, zici?
Da… sau nu stiu ce o sa ma loveasca! (rade)

E bine asa?
Nu e bine, dar nu caut cu orice pret si, uite, banuielile astea imi sunt puse in carca pe nedrept tocmai pentru ca nu s-a stiut exact ceea ce am facut eu in viata mea. Daca am fost vazuta am fost vazuta intr-un anturaj si sigur era cineva care mi-a fost pus in carca. Asta e, m-am obisnuit!

E placuta sau dureroasa libertatea?
Nu pot sa spun ca e placut sa stau singura, dar cand o sa vina ziua in care o sa apara, sa zic el e… Deocamdata, sunt singura. Mi-e bine asa.

  • Locatie:
  • Cuba del Sol

    Fata mea este model

    E constienta ca pentru publicul adolescent reprezinta un model, ca atare isi asuma dreptul de a oferi exemple de normalitate: "M-am straduit intotdeauna sa nu cad in zone prin care sa transmit mesaje gresite. Ma gandesc la un copil care e atent cum te-ai machiat, cum si de cate ori ti-ai vopsit parul, cum te-ai bronzat, cum vorbesti, cat de corect vorbesti. Sunt foarte multi care ma taxeaza si-mi asum foarte bine criticile. Citesc tot ce primesc. Din critici inveti, nu din laude. Intodeauna m-am straduit sa nu fiu un exemplu prost, de aceea m-am inspirat mai mult de afara si mai putin din ceea ce se intampla aici, pentru ca ce se intampla aici e foarte trist".
    ×
    Subiecte în articol: cred teatru